Αλήθεια, ποιος έχει ανάγκη τα γυμναστήρια όταν ο καιρός είναι καλός και έχει στη διάθεσή του τόσους δρόμους και πάρκα για να αρχίσει το τρέξιμο και να του δώσει να καταλάβει; Αλλά ακόμα και όταν επιστρέψουμε σε αυτά με το που ανοίξουν, είτε στον διάδρομο είτε στον δρόμο, το μόνο που χρειαζόμαστε για το τζόκινγκ μας είναι ένα ζευγάρι καλά παπούτσια τρεξίματος που, επειδή μας νοιάζει η εικόνα μας, θέλουμε να είναι και στιλάτα. Ακολουθούν, λοιπόν, τα 10 καλύτερα της χρονιάς.

Nike Air Zoom Pegasus 38

Esquire

Στη βελτιωμένη πολυαναμενόμενη επιστροφή του αγαπημένου μοντέλου, ξεχωρίζουμε το λίγο πιο φαρδύ καλούπι από την προηγούμενή του έκδοση, που χαρίζει περισσότερη άνεση. Κατά τ’ άλλα, συνεχίζει να διατηρεί το υποστηρικτικό και άνετο σχήμα του, να είναι ελαφρύ, οικονομικό και κατάλληλο για κάθε έδαφος.

ASICS x Vivienne Westwood Gel-Kayano 27 DE

Esquire

Η αισθητική της ανυπότακτης ντάμας της μόδας Vivienne Westwood έρχεται και στρογγυλοκάθεται σε ένα τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι με μία μεσόσολα που μειώνει την επιβάρυνση, σταθεροποιεί το πόδι και διευκολύνει τις κινήσεις σου.

New Balance Fresh Foam 1080v11s

Esquire

Ένα μοντέλο που τα δίνει όλα για την άνεση. Φτιαγμένο για να σε κάνει να τρέχεις περισσότερο, έχει μία μεσόσολα που απορροφά τους κραδασμούς ενώ το πάνω του τμήμα είναι φτιαγμένο από υλικό με τέλεια διαπνοή.

Merrell Agility Peak 4

Esquire

Η ηγέτιδα αμερικανική εταιρεία ειδών πεζοπορίας δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, με ένα παπούτσι τρεξίματος που εφαρμόζει και "κλειδώνει" στο πόδι σαν γάντι, προσφέροντας υποστήριξη και προστασία στα δάχτυλα, ενώ την ίδια στιγμή απορροφά τους κραδασμούς.

Under Armour Flow Velociti Wind

Esquire

Η Under Armour αποκαλεί το συγκεκριμένο μοντέλο της το "πιο γρήγορο παπούτσι τρεξίματος" που έχει υπάρξει ποτέ. Επίσης είναι ελαφρύ σαν πούπουλο, προσφέρει σούπερ υποστήριξη και μπορεί να συνδεθεί με το app Map My Run, κάτι που το κάνει πολύ cool.

Saucony Kinvara 12

Esquire

Το upgrade του Kinvara έχει 90s αισθητική, είναι ελαφρύ, το δίχτυ στο πάνω του μέρος προσφέρει καλή διαπνοή και, γενικά, είναι αρκετά υποστηρικτικό τόσο για το καθημερινό σου τζόκινγκ όσο και για πιο μεγάλες διαδρομές.

Salomon S/Lab Blue XT-4 Advanced Running Sneakers

Esquire

Οι αποχρώσεις αυτού του μοντέλου σε ταξιδεύουν κατευθείαν σε τροπικούς παραδείσους, αλλά δεν είναι μόνο η εικόνα στην οποία εμμένει το γαλλικό brand, καθώς τα παπούτσια τρεξίματός του συνεισφέρουν πάντα στη βελτίωση των επιδόσεών σου.

Reebok Floatride Run Fast 3

Esquire

Για μία σούπερ ελαφριά εμπειρία τρεξίματος δεν έχεις παρά να παραδοθείς στη φρεσκάδα του χρώματος, το υποστηρικτικό σύστημα με την αφρόσολα και την τέλεια διαπνοή του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Adidas UltraBoosts

Esquire

Μαύρο, με κόκκινες λεπτομέρειες και ζεβρέ σόλα, αυτό το μοντέλο της υπερεπιτυχημένης σειράς των Ultraboosts συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία τρεξίματος με την απίστευτη ελαφράδα και προστασία.

Hoka One One Clifton Edge

Esquire

Κάπως έτσι θα έδειχναν τα Yeezy αν μπορούσαν να πάρουν στεροειδή. Το παστέλ, "τσιχλένιο" τους ντιζάιν σε κάνει να ξεχωρίζεις από όλους τους συν-δρομείς σου, ενώ η υποστηρικτική κατασκευή τους είναι ελαφριά και επιτρέπει στα πόδια σου να αναπνέουν.

Από: Esquire UK