Leo Messi και Sergio Ramos έγιναν οι πιο καλοντυμένοι ποδοσφαιριστές του κόσμου

Οι παίκτες της Paris Saint-Germain φορούν μόνο Dior.

Λένε ότι το στυλ ή το 'χεις ή δεν το 'χεις και πως αν είσαι από τους τυχερούς και το 'χεις μπορείς να είσαι καλοντυμένος αγοράζοντας ρούχα ακόμα και από το σούπερ μάρκετ -π.χ. το γαλλικό Monoprix- ή τις αλυσίδες προσιτής ένδυσης. Παρόλα αυτά, το να έχεις την ευκαιρία και το προνόμιο τα ρούχα σου να φέρουν την υπογραφή του οίκου Dior -όπως οι παίκτες της Paris Saint-Germain για αυτή και την επόμενη σεζόν- αλλάζει το αξίωμα του "το 'χεις ή δεν το 'χεις". Το αλλάζει πολύ. 

Έγιναν συμπαίκτες, αδελφοποιήθηκαν και στιλιστικά

Άλλωστε οι κανόνες, τα αξιώματα και οι προβλέψεις για το μέλλον υπάρχουν μόνο για να διαψεύδονται. Θα μπορούσε πριν από λίγο καιρό να φανταστεί κανείς ότι ο Leo Messi και ο Sergio Ramos όχι μόνο θα έπαιζαν στην ίδια ομάδα αλλά θα έμοιαζαν και σαν διδυμάκια φορώντας τις ίδιες και τις αυτές δημιουργίες του Kim Jones; Κανείς. Αλλά ας δούμε τι ακριβώς περιλαμβάνει η επίσημη γκαρνταρόμπα των παικτών της Paris Saint-Germain.

 > Διάβασε ακόμα: 10 μαθήματα αντρικού στυλ από την Inès de la Fressange

Leo Messi και Sergio Ramos έγιναν οι πιο καλοντυμένοι ποδοσφαιριστές του κόσμουDior

Δύο looks, μία (υπέροχη) χρωματική παλέτα

Καταρχήν να αναφέρουμε ότι οι δημιουργίες του Kim Jones αποτυπώθηκαν σε μαύρες και ναυτικές μπλε αποχρώσεις, με τους τόνους τους να έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο για την ομάδα. Επίσης, ότι η "capsule" γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει κομμάτια ικανά να χτίσουν looks τόσο για casual όσο και για formal περιστάσεις.

Το casual look αποτελείται από ένα harrington jacket (σαν εκείνο που έκανε μόδα ο James Dean), ένα πλεκτό πουλόβερ και ένα μπλουζάκι πόλο, όλα φινιρισμένα με κεντημένο το Paris Saint-Germain σηματάκι και το CD Icon. Ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα derbies, στα οποία ξεχωρίζει το εικονικό κάθετο μοτίβο με τα γράμματα του οίκου, ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Το formal outfit δομείται με ένα κασμιρένιο παλτό, ένα σακάκι, ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, ενώ ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι "αθάνατα" δερμάτινα captoe derbies. Μάλιστα, οι εσωτερικές τους σόλες έχουν ασημοσταμπαρισμένο τον αριθμό της φανέλας κάθε παίκτη.

> Διάβασε ακόμα: Τα επόμενα σπουδαία sneakers του οίκου Dior

Ο διάβολος της κομψότητας βρίσκεται στις λεπτομέρειες, όμως, γι' αυτό και -εννοείται- όλα τα κομμάτια είναι διακοσμημένα με διακριτικές λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν την αριστεία και το savoir-faire του γαλλικού οίκου υψηλής ραπτικής. 

Τι θα ήταν το στυλ χωρίς τα αξεσουάρ;

Μάλλον ζαμπόν δίχως λιπαρά, περιοδικά και λόγια ντεκαφεϊνέ. Γι' αυτό και από την γκαρνταρόμπα των καλοντυμένων ποδοσφαιριστών της γαλλικής ομάδας δεν λείπουν κάποια από τα πιο φίνα σύμβολα της σύγχρονης αντρικής κομψότητας, όπως η εμβληματική saddle bag του οίκου Dior, κατασκευασμένη από βοτσαλωτό δέρμα μοσχαριού, αλλά και μία ζακάρ γραβάτα με ένα ταιριαστό Paris Saint-Germain λόγκο, ένα κασμιρένιο μαντίλι και μία διπλής όψης -μαύρη και μπλε- ζώνη.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.