Αντικείμενα που πρέπει να έχει κάθε άντρας στην κατοχή του

Ένα καλό ποδήλατο, ένα σπουδαίο άρωμα, ένα στιλάτο ζιβάγκο, ένα αξιόπιστο ρολόι. Τι άλλο;

Έρχεται μία στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου που κοιτάζει πίσω στον χρόνο και εύχεται να είχε δράσει αλλιώς σε κάποιους τομείς. Για παράδειγμα, να είχε αγοράσει ένα ρολόι όταν το είχε βρει σε καλή τιμή, ένα καλύτερο κινητό ή μία μετοχή που του είχε γυαλίσει και αργότερα η αξία της εκτοξεύτηκε στο Χρηματιστήριο. Πολλές είναι και οι φορές που χάνουμε τις μεγάλες ευκαιρίες απλώς και μόνο επειδή έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για το τι έχει πραγματικά σημασία να έχουμε στην κατοχή μας. Πώς μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο; Με έναν πολύ απλό τρόπο. Μέσα από τη συμπυκνωμένη γνώση που έχει συγκεντρωθεί σε αυτό το άρθρο για τα 9 (μάλλον) απαραίτητα αντικείμενα που πρέπει να έχουμε στην κατοχή μας.

Ένα καλό ποδήλατο

Κατά τη διάρκεια των lockdowns η ζήτηση σε ποδήλατα σημείωσε τεράστια αύξηση σε πολλές χώρες του κόσμου. Για παράδειγμα, η αξία των ποδηλάτων που κατασκευάστηκαν στην Ισπανία σημείωσε αύξηση 20,6%. Γιατί να αγοράσεις κι εσύ ένα; Επειδή πέραν του ότι αποτελεί έναν καλό τρόπο για να παραμένεις fit, συνιστά και ένα οικολογικό μέσο μεταφοράς που μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. 

Αντικείμενα που πρέπει να έχει κάθε άντρας στην κατοχή τουSilver Screen Collection / Getty Images

Ένα σπουδαίο άρωμα

Κάθε άντρας πρέπει να έχει το άρωμα-υπογραφή του, που να λέει περισσότερα για εκείνον ακόμα και από τα ρούχα που φοράει. Το να συνδέουν οι άλλοι την παρουσία σου με μία όμορφη μυρωδιά είναι ανεκτίμητο.

Ένα τζαμάτο τζην παντελόνι

Ίσως να μην γνωρίζεις καν πόσα τζην παντελόνια έχεις στην ντουλάπα σου και ίσως, στην πράξη, να φοράς μόνο ένα από αυτά. Οπότε, για το δικό σου το καλό, επένδυσε ένα σεβαστό ποσό σε ένα εξαιρετικής ποιότητας τζην, από γερό πανί και με πατρόν που είναι λες και σχεδιάστηκε για σένα, έτσι ώστε να το ευχαριστιέσαι μέχρι να λιώσει.

Ένα ζευγάρι καλοφτιαγμένα μποτάκια 

Κατά πώς διαβάζουμε στο ισπανικό Esquire, αν θέλεις να μπορούν να σεταριστούν τόσο με formal όσο και με casual ρούχα, τα Chelsea boots είναι αυτά που θα σε βολέψουν. Επίσης θα προστατεύουν τους αστραγάλους σου από το κρύο και γενικότερα τα πόδια σου από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

BOOTSKim Cham.

Μία τίμια καφετιέρα

Το να φτιάχνεις στο άψε σβήσε μόνος σου έναν καλό καφέ μπορεί να σου εξοικονομήσει ένα σεβαστό ποσό το οποίο μέχρι τώρα το ακουμπάς στους κάθε λογής φούρνους, ταχυφαγεία και καφεκοπτεία κάθε πρωί.  

Ένα αληθινό καπέλο

Δεν ζούμε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, όταν το να φοράς καπέλο σε πολλά μέρη του δυτικού κόσμου ήταν προπαιτούμενο μίας ολοκληρωμένης εμφάνισης. Κι όμως, θα πρέπει να έχεις ένα τουλάχιστον καλό καπέλο στην ντουλάπα σου και κανένα από αυτά τα "χάρτινα" που έχουν κατακλύσει την αγορά, όποιο κι αν είναι το στυλ του που θα επιλέξεις, π.χ. παναμάς, μπερές και δεν συμμαζεύεται.

ROCKERS WITH NICE HATSGianfranco Tropodo

Ένα ζευγάρι Airpods 

Είναι πανέμορφα και θα σε γλιτώσουν από το να ξεμπλέκεις τα καλώδια των ακουστικών που τώρα χρησιμοποιείς. Άσε που αποθηκεύονται σε ένα κουτί που λειτουργεί και ως φορτιστής για την μπαταρία τους.

Ένα στιλάτο ζιβάγκο

Το φόρεσαν άντρες με στυλ, πολύ στυλ. Ο Gary Cooper, ο Marlon Brando, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Στράτος Διονυσίου. Πίστεψέ μας, κάτι ήξεραν.

> Διάβασε ακόμα: Ζιβάγκο: Ένας εικονογραφημένος οδηγός

Ένα αξιόπιστο ρολόι

Αντί να πετάς τα λεφτά σου σε φτηνά ρολόγια που μετά από δύο χρόνια το πολύ τα έχεις βαρεθεί, αγόρασε ένα και καλό η τιμή του οποίου μπορεί να ξεκινάει από μερικές εκατοντάδες Ευρώ και να φτάνει σε αρκετές χιλιάδες από δαύτα. Θα είσαι περήφανος όταν το φοράς, δεν θα χάσει ποτέ την αξία του και αν κάποια στιγμή στο μέλλον έρθουν δύσκολοι καιροί δεν θα το "σκοτώσεις" αν αναγκαστείς να το μεταπουλήσεις.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα