Athleticz: Αξίζει να ρίξεις μία ματιά στην αθλητική συλλογή των Zara

Στη σειρά Athleticz των Zara θα βρεις στιλάτα, απλά, άνετα, λειτουργικά και βιώσιμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε αθλητική δραστηριότητα

Α ρε Zara-μαγαζάρα. Πριν προλάβει καν να κάτσει μέσα μας ο ενθουσιασμός από τις βόλτες μας στο φουτουριστικό και υπερντιζαϊνάτο concept store της ισπανικής εταιρίας στο Golden Hall, η ναυαρχίδα του ομίλου Inditex μάς παίρνει ξανά τα μυαλά με τη νέα, καινοτόμο σειρά αθλητικής ένδυσης Zara Athleticz, που μόλις έγινε διαθέσιμη για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη του αθλούμενου άντρα του σήμερα, του αύριο και του χθες.

Athleticz: Αξίζει να ρίξεις μία ματιά στην αθλητική συλλογή των ZaraZara

Απλότητα, άνεση και λειτουργικότητα

Στην Athleticz, τα ρούχα, τα υποδήματα, τα αξεσουάρ και τα είδη γυμναστηριακού εξοπλισμού -που είναι κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά και με τεχνικές που σέβονται το περιβάλλον- έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τη λειτουργικότητά τους και την εξασφάλιση της ύψιστης απόδοσης του αθλητή. Όπως έγραψε το ιταλικό Esquire, η συλλογή έχει δομηθεί πάνω σε τρεις άξονες: Την απλότητα, την άνεση και τη λειτουργικότητα. Εμείς, θα προσθέσουμε σε αυτούς και την παράμετρο του στυλ.

ZARA ATHLETICZ CAMPAIGNZara

Το ντιζάιν της συλλογής είναι όλα τα λεφτά

Όλα τα items της Athleticz έχουν κοινή αισθητική, που βασίζεται στην ουδέτερη και κομψή παλέτα του χρώματος του κρασιού, του χακί, του ναυτικού μπλε, του μαύρου, του γκρι και του λευκού, κάτι που σου επιτρέπει να τα σετάρεις εύκολα μεταξύ τους, αλλά και με κομμάτια που έχεις ήδη στην κατοχή σου. Επίσης, η αριθμητική ακολουθία 26-1-18-1 που έχει τυπωθεί πάνω σε πολλά από τα κομμάτια της -δίνοντάς τους αέρα 'street style κονσεπτουαλισμού'- αναπαριστά τη σειρά που έχουν στην αλφαβήτα τα γράμματα του brand.

ZARA ATHLETICZ CAMPAIGNZara

> Διάβασε ακόμα: Τα Zara και ο αλγόριθμός τους στην υπηρεσία της μόδας

Θα βρεις τα πάντα

Το κύριο πλεονέκτημα, πάντως, της Athleticz είναι το ότι για πρώτη φορά η αθλητική συλλογή μίας αλυσίδας προσιτής μόδας έχει τόσο μεγάλο εύρος. Περιλαμβάνει από εξειδικευμένα ρούχα για να πας να παίξεις μπασκετάκι μέχρι εξοπλισμό για γιόγκα και για τρέξιμο. Από κολάν ποδηλασίας μέχρι ρολόγια, παγούρια, ακόμα και κάλτσες. Κυριολεκτούμε.

ZARA ATHLETICZ CAMPAIGNZara

ZARA ATHLETICZ CAMPAIGNZara

ZARA ATHLETICZ CAMPAIGNZara

ZARA ATHLETICZ CAMPAIGNZara

ZARA ATHLETICZ CAMPAIGNZara

Με ένα κλικ εδώ, μπορείς να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι τον πλούτο της και να βάλεις στη wishlist ή το καλάθι σου T-shirts, σορτς, αθλητικά παπούτσια, σάκους για το γυμναστήριο ή απλώς ένα καπελάκι με visor που δεν είχες και σου έλειπε.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.