Μαζί με το αθλητικό πρόγραμμα μαθημάτων και ομαδικών προπονήσεων, η Oysho παρουσιάζει την πρώτη της σπορ κολεξιόν για τον άντρα: μια κολεξιόν-κάψουλα που έρχεται να συνοδεύσει τη γυναικεία συλλογή στο πνεύμα του Oysho Train Together.

Η νέα ανδρική γραμμή παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνικές προδιαγραφές και χαρακτηρίζεται από την καινοτομία, την ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υφασμάτων από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα ρούχα της.

Τα παντελόνια έρχονται σε διαφορετικά πατρόν με ύφασμα υψηλής αντοχής, είναι αναπνεύσιμα και στεγνώνουν γρήγορα. Η Oysho παρουσιάζει δύο εκδοχές των fitness shorts σε διαφορετικά μήκη με θερμοκολλημένο ποδόγυρο, με ή χωρίς εσωτερικό κολάν.

Επιπλέον, η κολεξιόν διαθέτει ποδηλατικά κολάν, δύο εξωτερικά κολάν με ρυθμιζόμενο θερμοκολλημένο ποδόγυρο με φερμουάρ για καλύτερο κράτημα και ένα παντελόνι jogger με ανακλαστικές λωρίδες για μεγαλύτερη ορατότητα στην προπόνηση.

Στην πρόταση αυτή θα βρείτε επίσης δύο αναπνεύσιμα μπλουζάκια seamless, χωρίς ραφές, που στεγνώνουν γρήγορα και ένα αντιανεμικό waterblock με θερμοκολλημένες ραφές, κρυφές τσέπες στο πλάι και μία τσέπη μπροστά που κλείνει με φερμουάρ. Η κολεξιόν διαθέτει επίσης μια γραμμή free time με φούτερ και παντελόνια.

Το μεγαλύτερο μέρος των ρούχων Oysho Train Together για τον άνδρα είναι JOIN LIFE και παράγεται με τεχνολογίες και πρώτες ύλες που βοηθούν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων για το περιβάλλον.

Την κολεξιόν συμπληρώνει το Battery – Powered Jacket για τον άντρα (καθώς και τη γυναίκα), η πιο δυνατή πρόταση του Oysho Train Together. Είναι ένα μπουφάν με μπαταρία που, όταν ενεργοποιηθεί, θερμαίνει διάφορα σημεία στο εσωτερικό και διατηρεί τη θερμότητα.

Το Battery – Powered Jacket διαθέτει έως και τρία επίπεδα θερμότητας, θερμική μόνωση και αδιάβροχο εξωτερικό. Η μπαταρία επιτρέπει επίσης στο κινητό τηλέφωνο και άλλες συσκευές να φορτίζονται ασύρματα ή μέσω του δικού της καλωδίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομος εξωτερικός φορτιστής.