Η Adidas παρουσιάζει τη δική της συλλογή NFTs

Τα 30.000 NFTs της Adidas θα είναι διαθέσιμα μέσα στο 2022 αλλά έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η Adidas μόλις έγραψε ιστορία στον χώρο της ψηφιακής μόδας, μέσα από τη sold-out limited edition συλλογή της από NFTs που περιλαμβάνουν τόσο 'απτά' όσο και ψηφιακά ρούχα. Μάλιστα, ψηφιακά. Τα οποία προέκυψαν από τη συνεργασία της με τον Gmoney, το brand Bored Ape Yacht Club και το κόμικ PUNKS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gmoney (@gmoneynft)

Στα βήματα της Gucci

Πριν από την Adidas, στην αρχή της χρονιάς, o οίκος Gucci, είχε λανσάρει το Gucci Garage, από το οποίο μπορούσες να αγοράσεις ψηφιακά sneakers προς 10 Ευρώ. Γενικότερα, όμως, μέσω της τεχνολογίας blockchain, κάθε ενδιαφερόμενος, κυρίως οι ανά τον κόσμο συλλέκτες, μπορεί να γίνει κάτι σαν ο μοναδικός νόμιμος ιδιοκτήτης των πνευματικών δικαιωμάτων οποιουδήποτε άυλου ή υλικού δημιουργήματος -ενός πίνακα, μίας φωτογραφίας, ενός τραγουδιού/meme/φορέματος υψηλής ραπτικής κλπ- εφόσον αυτό 'ζευγοποιηθεί' με ένα ηλεκτρονικό συμβόλαιο.  

> Διάβασε ακόμα: Το cardigan του Harry Styles γίνεται NFT

Η Adidas παρουσιάζει τη δική της συλλογή NFTsAdidas

678 Ευρώ το 'εισιτήριο'

Η συλλογή της Adidas που θα είναι διαθέσιμη μέσα στο 2022 περιλαμβάνει 30.000 NFTs. Αν ήσουν προνοητικός, με 0,2 Ether, δηλαδή περίπου 678 Ευρώ (τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές), θα μπορούσες να έχεις αποκτήσει πρόσβαση στη limited edition συλλογή από 'απτά' ρούχα, όπως και στα ψηφιακά προϊόντα και τα virtual events της.

Λέμε 'αν ήσουν προνοητικός' επειδή όπως διαπιστώσαμε με μία επίσκεψη στο site της Adidas, η συλλογή έχει ήδη εξαντληθεί. Κάνε κλικ εδώ για να το διαπιστώσεις κι εσύ ιδίοις όμμασι.

> Διάβασε ακόμα: NFT: Η λέξη της χρονιάς για το 2021

Όλοι οι μοδάτοι τύποι και οι fans του streetwear, λοιπόν, έχουν ήδη στραφεί προς την ψηφιακή μόδα, κάνοντάς μας να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι που πριν από μερικά χρόνια φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πλέον, τον καιρό του metaverse και των NFTs, αποτελεί απλώς πραγματικότητα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.