Μία Χρυσή Μπάλα του στυλ στον Erling Haaland

Οι ιδιαίτερες επιλογές του Νορβηγού επιθετικού που θέλουν όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 07 Ιανουαρίου 2022

Υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές σταθερές στη ζωή του Erling Haaland: Η μία είναι πως μπορεί να βρει δίχτυα με οποιονδήποτε τρόπο και η άλλη πως το στυλ του διαφοροποιείται αισθητά από τον μέσο -πλούσιο αλλά κακόγουστο- ποδοσφαιριστή. 

Ο Νορβηγός striker της Μπορούσια Ντόρμουντ αποτελεί τον πιο ποθητό παίκτη για κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό club, την ίδια στιγμή που το στυλ του παίζει εξίσου μεγάλη μπάλα.

Μία Χρυσή Μπάλα του στυλ στον Erling Haaland
ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΑΛΑΝΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑGetty Images

Για την ακρίβεια, ο Haaland είναι ένας από τους ελάχιστους που λανσάρουν και υποστηρίζουν τόσο καλά το σεταριστό total look.

Αfficionado του co-ord

Θεωρούμε μάλλον περιττό να σε πείσουμε πως ο Σκανδιναβός κυνηγός πέρα από big fashion enthusiast  είναι afficionado του co-ord trend, με σετάκια που εύκολα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από δροσερά έως παιχνιδιάρικα, αν όχι σκανδαλώδη από τους αντίζηλούς του. 

> Διάβασε ακόμη: Οι ποδοσφαιρικοί σταρ της επόμενης ημέρας

Τέλος πάντων, προχωράμε, με κάποιες από τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις του.

Φαίνεται να προτιμά τα φωτεινά και εκκεντρικά μοτίβα, με ίδιο χρωματισμό πουκάμισου (ή t-shirt) και παντελονιού (ή σορτς). Θέλεις ένα παράδειγμα; Δες τη φωτογραφία του με total animal look από Dolce & Gabbana (μάρκα που φαίνεται να αγαπάει ιδιαίτερα).

Ή το εξωτικό pattern με φλαμίνγκο, φοίνικες και ζέβρες. 

Ή το γεωμετρικό μοτίβο που θυμίζει πιτζάμα και επιλέχθηκε κατά πάσα πιθανότητα ειδικά για την περίσταση των διακοπών του στη Μύκονο.

Ή, τέλος, το φόρο τιμής στο Grand Prix του Μονακό, για το οποίο επίλεξε τα χρώματα της σημαίας του Πριγκιπάτου, σε ένα σχέδιο με κάθετες ρίγες και αποχρώσεις του μπορντώ.

Erling Haaland, ίσως δικαιούσαι τη Χρυσή Μπάλα του στυλ (πέρα από μία σπουδαία μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων Ευρώ). 

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα