Τα sneakers της Puma για τη Ferrari

Η συνεργασία Puma x Ferrari καλά κρατεί, με τον πιλότο της Formula 1 Carlos Sainz να δίνει πόνο με τα νέα του ION Speed.

Το να γίνεις πιλότος της Formula 1 είναι ένα κατόρθωμα που λίγοι μπορούν να επιτύχουν. Το να νιώθεις, όμως, ότι οδηγείς μια Ferrari αποτελεί κάτι το πολύ πιο εύκολο, χάρη στα νέα sneakers της συνεργασίας Puma x Ferrari, που αντλούν την έμπνευσή τους από τη θρυλική εταιρεία αυτοκινήτων και τα 'έργα τέχνης' που παράγει, τα οποία αντιπροσωπεύουν ό,τι πιο εικονικό και θρυλικό έχει υπάρξει ποτέ στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Τα νέα ION Speed

Τα πιο πρόσφατα sneakers της Puma, που φοράει και διαφημίζει προς κάθε κατεύθυνση -κατά πώς είχε κάνει και με άλλα, παλαιότερα- ο Carlos Sainz, φέρουν την ονομασία ION Speed και έχουν σχεδιαστεί κατ' εικόνα αλλά όχι ομοίωση του μοντέλου SF90 Stradale της Ferrari.

Τα sneakers της Puma για τη Ferrari Getty Images
Ο Carlos Sainz σε παλαιότερη φωτογραφία. 

Για την ακρίβεια, ο ελικοειδής, αεροδυναμικός σχεδιασμός τους αντικατοπτρίζει με τις 'γλυπτικές' του λεπτομέρειές τα φτερά και γενικότερα την όψη του supercar.

> Διάβασε ακόμα: Nike, Adidas και Puma, οι μεγάλοι κερδισμένοι του lockdown

Τα υπερμοντέρνα unisex sneakers είναι κατασκευασμένα από πρωτοποριακά υλικά όπως το TPU (που εξασφαλίζει έξτρα προστασία και υποστήριξη) και σούπερ ελαφρύ, πλεκτό δίχτυ.

> Διάβασε ακόμα: Η Ferrari Daytona SP3 έχει τη γοητεία των 60s και τις επιδόσεις του αύριο

Παρότι έχει γραφτεί ότι τα νέα ION Speed θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα -σε μαύρο, λευκό, σαφράν και στο κόκκινο της Ferrari- στο ευρωπαϊκό e-shop της εταιρείας, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι διαθέσιμα μόνο στο τελευταίο.

PUMA X FERRARI SNEAKERSPuma

Οι νέες στολές

Μία εβδομάδα πριν από το λανσάρισμα του νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου της Ferrari για το 2022, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε επίσης τις νέες στολές της ομάδας, οι οποίες φέρουν πάλι την υπογραφή της Puma.

Στο Instagram ο Charles Leclerc και ο Carlos Sainz πόζαραν μαζί ως μοντέλα για το polo της νέας εμφάνισης, υπό τη λεζάντα 'A new era and a new Team Polo shirt for 2022 🤩 Looking 𝗜𝗡𝗖𝗥𝗘𝗗𝗜𝗕𝗟𝗘, boys 👌'.

Καλοί είναι, το δικό μας σχόλιο.


Info: Στο ευρωπαϊκό e-shop της Puma, το μοντέλο Scuderia Ferrari ION Speed Motorsport Shoes κοστίζει 110 Ευρώ και μπορείς να το κάνεις δικό σου με ένα κλικ εδώ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα