Τα μοντέρνα παντελόνια με την τσάκιση, είτε αυτή προκύπτει από μια πιέτα είτε όχι, μπορούν να αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά της άνετης και στιλάτης αντρικής γκαρνταρόμπας. Κι αυτό γιατί φοριούνται π.χ. στο γραφείο, σε μια έξοδο το βράδυ αλλά και σε ένα επίσημο event, χωρίς σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις να σε κάνουν να δείχνεις εκτός τόπου και χρόνου. Μάλιστα, την άνοιξη του 2022, αξίζει να εξασκήσεις τη δημιουργικότητά σου, σετάροντας τις top επιλογές που ακολουθούν όχι μόνο με πουκάμισα και λεπτά πλεκτά, αλλά και με T-shirts, ολοκληρώνοντας το look σου με ένα ζευγάρι old skool sneakers.

Το γκρι με τη στενή εφαρμογή του ιταλικού brand Briglia 1949

Farfetch

Φτιαγμένο από ένα απαλό, ελαφρύ μάλλινο πανί, σε ανοιχτό γκρίζο χρώμα, με στενή εφαρμογή και ρεβέρ στον γύρο των μπατζακίων του, αποτελεί ένα ρούχο εύκολο στα σεταρίσματα. Με ένα σακάκι και ένα πουκάμισο το φοράς μέχρι και σε γάμο, με ένα φίνο τρικό και ένα ζευγάρι Chelsea boots σε μια ροκ συναυλία.

Το καραμελένιο του οίκου Etro 

Σύμφωνα με το ιταλικό Esquire, το πανί του είναι από απαλό παρθένο μαλλί, γι' αυτό και μπορείς να το φοράς για λίγο μόνο ακόμη, όσο ο καιρός το επιτρέπει. Το πατρόν του είναι φαρδύ και σου δίνει χαρακτήρα, ενώ η απόχρωσή του που παραπέμπει σε αυτή της καραμέλας γάλακτος το κάνει σοφιστικέ και κομψό.

> Διάβασε ακόμα: Έχετε ένα λεπτό να σας μιλήσουμε για το κοντομάνικο φούτερ;

Το μαύρο της Jil Sander που θα το φοράς 24 ώρες το 24ωρο

Jil Sander

Το κλασικό μαύρο παντελόνι αποτελεί ένα ρούχο που καλό είναι να το έχεις σε πολλές εκδοχές στην ντουλάπα σου. Η σύγχρονη ερμηνεία που του επιφύλαξε η Jil Sander, με το μαλακό ζωνάρι για να μην σε 'κουράζει' όσες ώρες κι αν το φοράς, προσφέρεται για συνδυασμούς με T-shirts, sneakers και ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ - γράψε από οικολογικό δέρμα αν αγαπάς τα ζώα περισσότερο απ' όσο σου αρέσει να τα φοράς.

> Διάβασε ακόμα: Τα jeans του Ανατέλλοντος Ηλίου

Το σικάτο με την ίσια γραμμή του παριζιάνικου brand Lemaire

Farfetch

Φοδραρισμένο με ελαφρύ βαμβακερό πανί, το παντελόνι του παριζιάνικου οίκου με την ίσια γραμμή είναι διαθέσιμο στην ουδέτερη και διαχρονική απόχρωση της άμμου, για να μπορείς να το φοράς για πολλά χρόνια χωρίς να δείχνεις ποτέ ντεμοντέ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.