Η Vans λανσάρει τα πιο στιλάτα λευκά sneakers της Άνοιξης

Η στιλάτη special edition του πιο κλασικού sneaker της Vans είναι ό,τι πρέπει για την άνοιξη.

Κατά πάσα πιθανότητα, θα έχεις δει χιλιάδες Old Skools της Vans στη ζωή σου. Παρόλα αυτά, μάλλον κανένα τους δεν είναι τόσο κλασάτο όσο αυτά που προέκυψαν από τη συνεργασία Vault by Vans x Museum of Peace & Quiet, που βρίσκονται στο σημείο συνάντησης του κλασικού ντιζάιν της Vans με την αγάπη του brand σύγχρονης ένδυσης Museum of Peace & Quiet για τη μίνιμαλ αισθητική.

Το μεγάλο πυροβολικό της νέας collection

Το πιο σπουδαίο μοντέλο της σειράς, κατ' εμάς πάντα, δεν είναι άλλο από το πανέμορφο OG Style 36, σε λευκό χρώμα, με πράσινες jazz ρίγες. Ένα από τα χαρακτηριστικά του που μας έκαναν να το ξεχωρίσουμε είναι οι εξωτερικές, 'σχαρωτές' σόλες του, που είναι branded, με τη λέξη PEACE να καλύπτει τη δεξιά και τη λέξη QUIET την αριστερή. Φυσικά, το logo Off the Wall της Vans έχει τη δική του θέση, στο πίσω μέρος της εξωτερικής μεσόσολας. 

Η Vans λανσάρει τα πιο στιλάτα λευκά sneakers της Άνοιξης

Τα άλλα μοντέλα της συλλογής

Μια εναλλακτική εκδοχή του συγκεκριμένου sneaker, από πράσινο καμβά με λευκές ρίγες, είναι κι αυτή σπουδαία. Πιο ιδιαίτερο είναι το μιουλ OG Mule LX, που είναι φτιαγμένο από σουέντ, έχει τρακτερωτή λαστιχένια σόλα και είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: πράσινο/λευκό και γκρι/λευκό. Τέλος, η συλλογή ολοκληρώνεται με το OG Authentic LX.

> Διάβασε ακόμα: Ένα πρωτότυπο Art Project της Vans στου Ψυρρή

Η ισχύς εν τη ενώσει

'Τα Vans θεωρούνται κλασικά απ' όταν μπορούμε να θυμηθούμε τον εαυτό μας και αυτή η συνεργασία μάς επιτρέπει να παραμένουμε αληθινοί στην ταυτότητα του brand μας, που έχει μια καθαρή και τακτοποιημένη αισθητική, εμπνευσμένη από την ακινησία και τη γαλήνη της φύσης', δήλωσε με αφορμή το λανσάρισμα ο Christion Lennon της Museum of Peace & Quiet.

VANS SNEAKERS

Ο συνιδρυτής του, Ashley Lennon, πρόσθεσε: 'Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία μάς κάνει να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Κι αυτό γιατί είχαμε πάντα μια συγγένεια με τα κλασικά σχέδια της Vans'.

> Διάβασε ακόμα: 5 λευκά sneakers για να αγοράσεις τώρα και να φοράς για πάντα

Τι εστί Vault

Η Vault λανσαρίστηκε το 2003 και αποτελεί το 'top label' των προϊόντων της Vans, που είναι διαθέσιμα ανά τον κόσμο μέσα από ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων. Για ένα διάστημα, μέχρι να ιδρυθεί η Vault, η Vans εστίαζε κυρίως στην αναπτυσσόμενη σειρά outdoor εξοπλισμού της, με τη σχεδιαστική της ομάδα να έχει για λίγο 'ξεχάσει' τα κλασικά sneakers που αποτελούν το DNA του brand.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα