7 επιλογές για να ντυθείς λες και βγήκες από το Metaverse

Η νέα τάση της αντρικής μόδας εμπνέεται από την ευφορία των εικονικών παραδείσων.

Υπάρχει λόγος που όλοι μιλούν για τη μόδα και το metaverse. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που παραπέμπουν στη meta-αισθητική ή έχουν φτιαχτεί σαν για να καλύψουν τις ανάγκες μας στο μετασύμπαν που ανοίγεται μπροστά μας, το γεμάτο δυνατότητες, είναι το fashion trend που ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή. Γι' αυτό και αφού κάναμε μια βόλτα στα e-shops των αγαπημένων μας brands, καταλήξαμε σε 7 items -μαγικός αριθμός- που μας ντύνουν λες και μόλις βγήκαμε από αυτή την brand new, υπέροχη διάσταση.

Η λευκή σαλοπέτα

7 επιλογές για να ντυθείς λες και βγήκες από το MetaversePull&Bear

To metaverse είναι για τους τολμηρούς, που δεν φοβούνται να σετάρουν τη λευκή σαλοπέτα του brand Pull&Bear με το πιο έντονο hoodie τους. Καν' τη δική σου με ένα κλικ εδώ προς 39,99 Ευρώ.

Το backpack στο σωστό χρώμα

BACKPACK ZARAZara

Πριν φύγεις για τους παραδείσους της εικονικής πραγματικότητας πακέταρε το απαραίτητο μικροσύμπαν σου και φόρτωσέ το στην πλάτη σου, μέσα σε ένα άνετο, εργονομικό backpack Zara, με όψη δέρματος Saffiano, στο χρώμα του κοβαλτίου. Κοστίζει 49,95 Ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ

Το κολιέ Pokémon

MALE MODELPokémon by Bershka

Ίσως να μην υπήρχε καν Metaverse αν δεν υπήρχε ο Pikachu και τα λοιπά τερατάκια τσέπης - θυμάσαι τότε που τα ψάχναμε με το κινητό μας στην πλατεία Συντάγματος; Απότισέ τους ομάζ με ένα κολιέ Pokémon by Bershka που θα δώσει στυλ σε κάθε σου ντύσιμο. Κοστίζει 15,99 Ευρώ και θα το αγοράσεις από εδώ.

Το jogger παντελόνι με το φαρδύ μπατζάκι

JOGGER PANTSPull&Bear

Στο μετασύμπαν οι δυνατότητες είναι πάντα πολλαπλές, όπως και οι αποχρώσεις αυτού του άνετου jogger παντελονιού Pull&Bear, το οποίο κοστίζει 19,99 Ευρώ. Απόκτησέ το σε όσα χρώματα θέλεις, με ένα κλικ εδώ.

Η καζάκα με το psychedelic τύπωμα

MALE MODELBershka

Η 'meta human' καζάκα της Bershka, φτιαγμένη από 100% πολυαμίδιο, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Κοστίζει 25.99 Ευρώ και μπορείς να την κάνεις δική σου με ένα κλικ εδώ.

> Διάβασε ακόμα: Η γκαρνταρόμπα του μέλλοντος

Το πουκάμισο το εμπριμέ

MALE MODELZara

Το relaxed, κοντομάνικο πουκάμισο της εταιρείας Zara είναι φτιαγμένο από σατινέ ύφασμα που 'χαϊδεύει' το σώμα με τη μαλακή του υφή, ενώ διαθέτει signature print και κουβανέζικο γιακά. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που το καθιστούν απαραίτητο στο Metaverse, καθώς εκεί μπορείς να είσαι πάντα διακοπές, όπου κι αν είσαι. Καν' το δικό σου προς 29,95 Ευρώ με ένα κλικ εδώ.

> Διάβασε ακόμα: Ποιος αποφασίζει τι ρούχα φοράμε; Εμείς, οι σχεδιαστές ή κάποιος αλγόριθμος;

Το λευκό λινό blazer

WHITE BLAZERMassimo Dutti

Για τις ειδικές περιστάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού στο Meteverse, αλλά και τις παραστάσεις στο Ηρώδειο, τους γάμους και τα βαφτίσια, ένα limited edition λευκό σακάκι από 100% λινό ύφασμα, με την υπογραφή του οίκου Massimo Dutti, αναδεικνύεται παμψηφί στο hero item της αντρικής γκαρνταρόμπας. Κοστίζει 199 Ευρώ τα οποία τα αξίζει και θα το βρεις εδώ

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα