Ο υπερταλαντούχος Good Job Nicky είναι και αυτή τη σεζόν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Superdry για τη σεζόν Spring/Summer 2022. Φέτος, η φωτογράφιση της συνεργασίας Superdry x Good Job Nicky, για την προώθηση της new collection, έγινε στο Diner 72 – ένα αμερικάνικο diner που βρίσκεται στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου – με καλοκαιρινή, roadtrip διάθεση.

Το concept της καμπάνιας

Χαρούμενοι και ερωτευμένοι, ένα ζευγάρι ζει το απόλυτο Superdry summer dream, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, γελούν και ζουν ένα καλοκαίρι που θα θυμούνται για πάντα.

Η Superdry ντύνει με χαλαρό style, άνεση, ποιότητα και χρώμα στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη τους. 'Our summer love' θα μπορούσε να είναι το μότο που χαρακτηρίζει το look and feel της φετινής καμπάνιας.

> Διάβασε ακόμα: Superdry x Good Job Nicky: Μία θαυμάσια out of the box συνεργασία

Η Morgan στο πλευρό του Good Job Nicky

Η φωτογράφιση έγινε υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καπλανίδη και της ομάδας του και τα γυρίσματα από την Εύα Μπαλάση, πάντα με τη συνεργασία της ομάδας της Superdry Greece. Στο πλευρό του Good Job Nicky βρίσκεται η Morgan, η οποία επελέγη για να προωθήσει τη γυναικεία συλλογή.

 


Info

Τα looks της συλλογής Superdry SS22 θα τα βρείτε στα Superdry stores (The Mall Athens, Γλυφάδα, Πειραιάς, Χαλκίδα, Πάτρα, Χανιά, Χαλκίδα, Ρόδος, Σαντορίνη), στα πολυκαταστήματα attica (City Link και Golden Hall στην Αθήνα, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), Sagiakos Stores (Athens Metro Mall), στο κατάστημα EmEs (Ερμού, Αθήνα), στα Rossidis stores (Ξάνθη), στο YOURS (Λάρισα), στα M Galleries (Κομοτηνή), στο κατάστημα Πολιτικός (Λαμία), στο Nat Jango Fashion (Πάφος) και online στα: Bloobox.gr, Jeanious.gr, Nodus-shop.gr, Passadena.gr και R-shop.gr.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.