Το ότι ο Ye, πρώην Kanye West, που βρίσκεται πίσω από τη σειρά sneakers Yeezy, διαθέτει έναν από τους πιο δημιουργικούς εγκεφάλους του αιώνα (!) κάποιοι, όχι εμείς, το θεωρούν δεδομένο. Κι αυτό παρά τις όποιες, μάλλον πολλές, αντιπαραθέσεις που έχει προκαλέσει το άτομό του. Ίσως γιατί οι μουσικές του κυκλοφορίες αποτελούν πάντα γεγονός. Σε κάθε περίπτωση, ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας καταφέρνει πάντα, σε ό,τι κι αν κάνει, η μόδα να κυριαρχεί επί αυτού.

Adidas

Τα Yeezy πάνω απ' όλα

Ανάμεσα στις διάφορες fashion συνεργασίες του, πάντως, όπως αυτή που έκανε πρόσφατα με την Gap, για μία capsule collection, τα sneakers της σειράς Yeezy αποτελούν την αιχμή της αισθητικής του, η οποία είναι την ίδια στιγμή 'προχώ', σοφιστικέ και εξαιρετικά πουληστερή.

> Διάβασε ακόμα: Yeezy Gap, η νέα συλλογή του Kanye West με σφραγίδα Balenciaga

Γι' αυτούς τους λόγους, κάθε καινούργιο μοντέλο της συγκεκριμένης σειράς, ακόμα κι αν η μόνη διαφορά του από τα προηγούμενα έχει να κάνει με την απόχρωσή του, εκτιμάται τα μάλα και αναδεικνύεται σε αντικείμενο λατρείας. 

Adidas

Το Quantum Mono Carbon

Η πιο πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της άνοιξης του 2022, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή του Quantum Mono Carbon, το οποίο είναι διαθέσιμο από τις αρχές Απριλίου.

Το πάνω του τμήμα είναι φτιαγμένο από Primeknit και έχει χαρακτήρα χάρη στις γκρι-ραφ αποχρώσεις που 'τρεμοπαίζουν' ανάμεσα στα αντανακλαστικά του στοιχεία και δίνουν ως αποτέλεσμα μια αίσθηση 'κίνησης', ενώ παράλληλα το 'φωτίζουν'.

> Διάβασε ακόμα: Τα ιδιαίτερα Yeezy του 2022

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα ήδη ακαταμάχητα στοιχεία, πάνω στην εξωτερική του όψη έχει τοποθετηθεί ένα ημιδιάφανο δίχτυ, που κάνει ένα φανταστικό κοντράστ με τις σουέντ λεπτομέρειες του υποδήματος. Τα νεοπρέν στοιχεία, οι 3M αντανακλαστικές σόλες, οι μεσόσολες BOOST και οι διαφανείς, λαστιχένιες, εξωτερικές σόλες, ειλικρινά, το απογειώνουν.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.