Όταν η Louis Vuitton εμπνέεται από το NBA

Μια συλλογή από πολυτελείς βαλίτσες και λοιπές αποσκευές έρχεται να επισφραγίσει τους τελικούς του NBA.

Τι κάνει η αλεπού στο παζάρι; Σίγουρα όχι θραύση, όπως η συνεργασία του οίκου Louis Vuitton με το NBA, οι τελικοί του οποίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Μιλάμε για μια σπέσιαλ συλλογή, που περιλαμβάνει βαλίτσες και λοιπές αποσκευές, ιδανικές για να ταξιδέψεις με στυλ φέτος το καλοκαίρι, οι οποίες, αφού σου πάρουν το μυαλό, αναμένεται να γίνουν συλλεκτικές.

Όταν η Louis Vuitton εμπνέεται από το NBAInstagram

Κρατάει κάποια χρόνια, αυτή η κολόνια

Οι συγκεκριμένες αποσκευές είναι το αποτέλεσμα της τρίτης συνεργασίας του ιστορικού γαλλικού οίκου με το NBA μέσα σε μία μόνο σεζόν. Παρόλα αυτά, τα πάντα ξεκίνησαν νωρίτερα, το 2020, χάρη στις προσπάθειες του πλέον θρυλικού Virgil Abloh.

> Διάβασε ακόμα: Το ποθητό smartwatch της Louis Vuitton

Το αποτέλεσμα, θα το πούμε με βεβαιότητα, ανταποκρίνεται στη δημιουργική ιδιοφυΐα του εκλιπόντος σχεδιαστή και αποτίνει φόρο τιμής στις αξίες της καλαθοσφαίρισης που σεβόταν και λάτρευε, αλλά και στην αγάπη του να συνυφαίνει τη μόδα με άλλους κόσμους του επιστητού που τον πάθιαζαν. 

LOUIS VUITTON X NBAInstagram

Μια συλλογή ιδανική για το καλοκαίρι

Οι μικρές και μεγάλες βαλίτσες, τα σακίδια και οι τσάντες, όλα φτιαγμένα με τα κλασικά χρώματα του NBA, φέρουν ένα υβριδικό logo, που προέκυψε από την ένωση των αρχιγραμμάτων LV με το σχέδιο μιας μπάλας μπάσκετ. Αυτή η σύζευξη της οπτικής ταυτότητας του NBA με εκείνη του γαλλικού οίκου είναι πανταχού παρούσα, ενώ ακόμα και τα δίχτυα της μπασκέτας βρίσκουν τη θέση τους πάνω σε κάποια items

> Διάβασε ακόμα: Μέσα στην έκθεση Louis Vuitton & Nike Air Force 1 by Virgil Abloh

Η θήκη για το τρόπαιο

Πέρα από τη συλλογή που θα βρεις στα καταστήματα 'για κάθε χρήση', η Louis Vuitton κατασκεύασε επίσης τη θήκη για την 'κούπα' του NBA, η οποία θα απονεμηθεί στη ομάδα που θα κερδίσει τους τελικούς.

LOUIS VUITTON X NBAInstagram

Στο εξωτερικό της, εντυπωσιάζει με το μέγεθός του το υβριδικό logo Louis Vuitton x NBA αλλά και τα βαριά, μπρούτζινα κλασπ με τα οποία κουμπώνει, ενώ εσωτερικά είναι καλυμμένη με μια απαλή, πολυτελή φόδρα.

Από: Esquire Mexico

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.