Αλήθεια, πότε αισθανόμαστε πραγματικά ελεύθεροι; Μα όταν κινούμαστε, ντυνόμαστε και εκφραζόμαστε έξω από περιορισμούς και νόρμες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που ο χορός θεωρείται ως ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους έκφρασης, καθώς ο ρυθμός διοχετεύει προς τα έξω τα συναισθήματά μας, συχνά επίσης, τις σκέψεις μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση από το να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως έχει, κλείνοντας τα αυτιά σου σε σχόλια και στερεότυπα, και ακριβώς αυτό είναι το σκεπτικό της καμπάνιας #DanceInMyAmericanEagle, κατά την οποία ο χορευτής/ performer Νίκος Δάμου αναλαμβάνει να δώσει ρυθμό σ' αυτό που αντιπροσωπεύει η Summer 2022 συλλογή της American Eagle: Τη μόδα που σέβεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες τις δικές μας, αλλά ταυτόχρονα και του πλανήτη. 

Λίγα λόγια για το dance challenge 

Ο χορός είναι μία εκτόνωση και διασκέδαση για τους περισσότερους από εμάς, αλλά για το Νίκο του challenge #DanceInMyAmericanEagle, ο χορός είναι κάτι περισσότερο, είναι η καθημερινότητά του. Πώς, λοιπόν, ο Νίκος, που γνωρίζει καλύτερα απ' όλους πως να αποδώσει σωστά έναν ρυθμό και να προκαλέσει τον θαυμασμό με τις αρμονικές κινήσεις του σώματός του, θα μπορούσε να αποδώσει μία χορογραφία επιλέγοντας κομμάτια που τον εκφράζουν 100% στο στυλ και την προσωπικότητά του;

Η συλλογή American Eagle αναλαμβάνει να του εξασφαλίσει αυτό που χρειάζεται για να πλαισιώσει καλύτερα τη χορογραφία του: ρούχα που διηγούνται μία ιστορία, που διηγούνται τη δική του ιστορία, καθώς αφήνεται να τον παρασύρει η μουσική.

Η συλλογή American Eagle 

Η American Eagle αποτελεί έναν δημοφιλή outfitting προορισμό για κάθε άτομο που θέλει να νιώθει άνετα μ' ό,τι φοράει, να αισθάνεται ο εαυτός του, να νιώθει πάντα νέος και ανανεωμένος. Η νέα συλλογή έχει στο επίκεντρό της ρούχα που λένε την ιστορία του ποιοι ήμασταν, ποιοι είμαστε τώρα και ποιοι θέλουμε να είμαστε αύριο. Το concept της καλοκαιρινής καμπάνιας της AΕ συμβαδίζει με την καλοκαιρινή διάθεση της εποχής. Είμαστε περισσότερο από ποτέ έτοιμοι για μουσικά φεστιβάλ, αποδράσεις από την πόλη και φυσικά εξορμήσεις στις παραλίες. Η καλοκαιρινή συλλογή ΑΕ είναι εμπνευσμένη από τα '60s και τα '70s, με ρούχα που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ανάλαφρος και σε προτρέπουν να βγεις έξω και να ζήσεις.

Μέσω του eshop και των φυσικών καταστημάτων, μπορείς να αναζητήσεις βασικά είδη ένδυσης που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου, όπως οι ρίγες, τα τροπικά μοτίβα, τα απαλά tees, τα πουκάμισα, και φυσικά τα skinny jeans και οι βερμούδες σε μεγέθη, υφές και σχέδια για κάθε στυλ.

To look του Νίκου και τα κομμάτια για να υιοθετήσεις το στυλ 

Ο Νίκος στην προκειμένη περίπτωση, ακολουθεί το δικό του ρυθμό με ένα μίνι, ανάλαφρο layering: Συνδυάζει ένα button-up resort shirt σε τροπικό μοτίβο με ένα απαλό tee από μέσα και ένα τζιν με σκισίματα. Εσύ ακολούθησε το δικό σου ρυθμό κάνοντας ανάλογους συνδυασμούς, κατά τους οποίους αντί για t-shirt μπορείς να προτιμήσεις ένα tank top ή και απλά πουκάμισα χωρίς layering από την καλοκαιρινή συλλογή American Eagle και να "παίξεις" με το κάτω μέρος εναλλάσσοντας skinny jeans με denim βερμούδες και cargo shorts ανάλογα με το πώς πρόκειται να εξελιχθεί η μέρα σου. 

Τα key- pieces 

Tropical Button-Up Resort Shirt, θα το βρεις εδώ.

Super Soft Graphic Tank, θα το βρεις εδώ.

Button-Up Resort Shirt, θα το βρεις εδώ.

Super Soft Graphic T-Shirt, θα το βρεις εδώ.

AirFlex 360 Patched Skinny Jean, θα το βρεις εδώ.

AirFlex+ 9" Denim Short, θα το βρεις εδώ.

Flex 5.5" Trekker Jogger Short, θα το βρεις εδώ.

AirFlex+ 9" Denim Short, θα το βρεις εδώ.

Flex 12" Lived-In Longer Length Cargo Short, θα το βρεις εδώ.

 


*Η καλοκαιρινή συλλογή American Eagle είναι διαθέσιμη online στο eshop notos.gr/americaneagle και στα φυσικά καταστήματα στις παρακάτω διευθύνσεις:

Καταστήματα American Eagle

Ερμού 22, Αθήνα

The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι

Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

Λεωφ. Δημάρχου Άγγελου Μεταξά 13, Γλυφάδα

Πολυκαταστήματα notos

notos Αθήνας, Αιόλου & Σταδίου, Αθήνα

notos, Ηρώων Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, Πειραιάς

notos, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 33, Θεσσαλονίκη

notos Καλαμάτας, Κεντρική Πλατεία, Καλαμάτα

Τα social media της American Eagle & Aerie Ελλάδας είναι:

Instagram @americaneaglegr
Facebook /americaneaglegreece

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.