Αν κάτι μας έμεινε από το Wimbledon, αυτό είναι το κοστούμι του David Beckham

Το σύνολο του Βρετανού αστέρα έφερε την υπογραφή του Ralph Lauren.

Πριν μιλήσουμε για το look του David Beckham στο Wimbledon, θα πρέπει να αναρωτηθούμε σχετικά με το πώς το πιο συντηρητικό τουρνουά του πιο συντηρητικού αθλήματος του κόσμου (έτσι λένε όσοι ξέρουν) φέτος έφτασε να μας απασχολεί κυρίως για τους λάθος λόγους, οι οποίοι μπορεί να είναι και σωστό που μας απασχολούν και μιλάμε ανοιχτά γι' αυτούς εδώ που τα λέμε, π.χ. για τους αντιεμβολιαστές του ή τους παίκτες του που δεν θέλουν να φοράνε λευκά.

Στυλ παλαιάς κοπής

Να είναι όλα αυτά σημεία των καιρών ή μήπως μια πολύ καλά μελετημένη στρατηγική για να αλατοπιπερωθούν τα τεκταινόμενα στο Wimbledon και να γίνει το πρωτάθλημα relevant σε ένα πιο μαζικό κοινό; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αποφανθούμε με βεβαιότητα για τον πολύ απλό λόγο του ότι δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι πως ο David Beckham, που βρέθηκε στις κερκίδες των αγώνων, ντύθηκε σαν οπαδός παλαιάς κοπής και τα ρούχα του ήταν ωραία.

Αν κάτι μας έμεινε από το Wimbledon, αυτό είναι το κοστούμι του David BeckhamGetty Images

Τι φόρεσε ο άνθρωπος

Μιλάμε ότι ο #1 εξαγώγιμος στιλάτος του Ηνωμένου Βασιλείου του έδωσε και κατάλαβε με ένα καφετί σταυροκουμπωτό blazer το οποίο το σέταρε με ένα κρεμ παντελόνι, σιδερωμένο στην τσάκιση και τσαλακωμένο από το καθισιό.

> Διάβασε ακόμα: 10 μαθήματα στυλ από τον David Beckham

Μέσα από το σακάκι, που κόσμησε με μια άσπρη ποσέτ, φόρεσε ένα ωραίο ριγέ πουκάμισο και μια πουά γραβάτα, που έδεσε με τα χρώματά της το σύνολο. Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ του outfit του έφεραν την υπογραφή του Ralph Lauren, κάτι που μάλλον μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς.

> Διάβασε ακόμα: Πώς να μείνεις σε φόρμα σύμφωνα με τον προπονητή του David Beckham

Τι συνειδητοποιήσαμε όμως εμείς θωρώντας τον; Ότι παρότι μας αρέσουν τα λιγότερο "παραδοσιακά" σύνολα, π.χ. αυτά με την υπογραφή του Haider Ackermann, δεν μπορούμε να μην του βγάλουμε το καπέλο.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.