Το ξεχωριστό Pop-Up store της Louis Vuitton στο Nammos Village στη Μύκονο

Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την τελευταία συλλογή του Virgil Abloh.

Η τελευταία ανδρική κολεξιόν του αγαπημένου Virgil Abloh έχει αποκτήσει ιστορικό χαρακτήρα για τη Louis Vuitton και παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο που μας πέρασε σε ένα φαντασμαγορικό σόου στο Παρίσι. Ο φημισμένος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο και η συλλογή του παρουσιάστηκε στο "Louis Dreamhouse™" που είχε δρομολογήσει ο ίδιος. Σήμερα, λίγους μήνες αργότερα, η Louis Vuitton τιμά τον σπουδαίο σχεδιαστή μεταφέροντας την ονειρεμένη αυτή ατμόσφαιρα στο Nammos Village της Μυκόνου. 

Το ξεχωριστό Pop-Up store της Louis Vuitton στο Nammos Village στη Μύκονο

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου η Louis Vuitton εγκαινίασε στο Nammos Village το νέο Pop-Up- το πρώτο resort pop-up που αφορά αποκλειστικά ανδρικές συλλογές, το οποίο αναβιώνει την ονειρική ατμόσφαιρα του  Louis Dreamhouse™ και κάνει βασικό πρωταγωνιστή τη συλλογή Fall-Winter 2022.

> Διάβασε ακόμη: Όταν η Louis Vuitton εμπνέεται από το NBA

To Louis Dreamhouse™ pop - up της Μυκόνου ξεχωρίζει με το iconic γαλάζιο του χρώμα και το χαρακτηριστικό design και καλεί τους πελάτες του να ανακαλύψουν την πλήρη συλλογή. Μία συλλογή που διακρίνεται από νεανικό πνεύμα, όπως αυτό αποτυπώνεται στα LV Trainer 2, και η οποία θα εκτίθεται στη Μύκονο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 

Ο εντυπωσιακός χώρος με τον κυκλαδίτικο αέρα

Ο χώρος που ξεχωρίζει εξωτερικά από το κυκλαδίτικο γαλάζιο υποδέχεται το κοινό στο εσωτερικό με δυο μεγάλες σκάλες σε κάθε πλευρά του δωματίου. Σ' ένα νέα κόσμο όπου το σουρεαλιστικό γίνεται πραγματικό, η Fall - Winter 2022 επανεφευρίσκει τη χειμερινή γκαρνταρόμπα μέσα από ένα μείγμα ανανεωμένων staples και νέων, συναρπαστικών σχεδίων. 

Μία ποικιλία από ready-to-wear κομμάτια, αξεσουάρ, αρώματα, παπούτσια και δερμάτινα είδη βρίσκονται σε προσφορά, ανάμεσά τους οι "LV Paint Can" τσάντες σε 6 διαφορετικά χρώματα, αλλά και κομμάτια της σειράς "This is Not Monogram" - ένας φόρος τιμής του Virgil σε signature σχέδια της Louis Vuitton μέσα από μία σουρεαλιστική, ονειρική ματιά.  

Louis Vuitton Nammos Village

  • Παραλία Ψαρού, Μύκονος
  • Τηλ: +302289078400
  • Ώρες λειτουργίας 
  • Καθημερινά 11 π.μ - 10 μ.μ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.