Τα νέα παπούτσια της Adidas μας δείχνουν ψηλότερους

Τα Adidas Esiod σχεδιάστηκαν για καθημερινή χρήση, για να αθλείσαι και για να δείχνεις ψηλότερος.

Τα ολοκαίνουργια Adidas Esiod είναι χαρακτηριστικό δείγμα των σπουδαίων και σπάνιων lifestyle sneakers που μπορείς όντως να τα φοράς περήφανα σε οποιαδήποτε περίσταση και να δίνουν πάντα στυλ σε κάθε σου εμφάνιση. Την ίδια στιγμή, αποτελούν ένα εξαιρετικό μοντέλο running shoes, καθώς η πληθωρική τους αφρόσολα προσφέρει υψηλού επιπέδου υποστήριξη στο πέλμα και τα κάνει εξαιρετικά άνετα. Τέλος, είναι ιδανικά αν αυτό που θέλεις από τα παπούτσια σου είναι να σου προσθέτουν μερικά εκατοστά μπόι - ναι, καλά κατάλαβες, σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερος. 

Τα χαρακτηριστικά των Adidas Esiod

Το συγκεκριμένο μοντέλο αντλεί τόσο τις αισθητικές όσο και τις λειτουργικές αναφορές του από τα running shoes που φορούν οι μαραθωνοδρόμοι, ενώ θυμίζει λίγο τα Adidas Adizero Adios Pro.

Προφανώς, δεν μπορούν να συγκριθούν με τα Adidas Ultraboost που είναι τα υποδήματα που συστήνονται κατ' εξοχήν για αθλητικές δραστηριότητες, παρ' όλα αυτά είναι εξαιρετικά άνετα και την κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.

Τα νέα παπούτσια της Adidas μας δείχνουν ψηλότερουςAdidas

Τα Adidas Esiod είναι διαθέσιμα σε δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς, τον Clay Brown (που μπορείς να τον θαυμάσεις στις φωτογραφίες αυτού του άρθρου) και τον Light Onix, ενώ στο πάνω εξωτερικό τμήμα τους υπάρχει ένα δίχτυ που συνδυάζεται με την παρουσία του faux σουέντ δέρματος.

> Διάβασε ακόμα: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για την Adidas

Αυτός ο συνδυασμός ισορροπεί τη σπορτίφ αισθητική με τις πιο street style αναφορές τους. Επίσης, έχουν λεπτομέρειες από δέρμα και οι τρεις ρίγες στο πλάι τους που αποτελούν trademark του brand είναι αντανακλαστικές και μεταλιζέ.

> Διάβασε ακόμα: Η Adidas έκανε πολύ φτωχότερο τον Kanye West

Κυκλοφορούν ήδη 

Είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά από τις 15 Σεπτεμβρίου και μπορείς να τα κάνεις δικά σου είτε αγοράζοντάς τα από το επίσημο e-shop της εταιρείας, είτε από κάποιο φυσικό κατάστημα. Η τιμή τους είναι, στο περίπου, 160 Ευρώ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα