Η τσάντα ώμου είναι μια πιο δυναμική και σπορτίφ βερσιόν του κλασικού χαρτοφύλακα, μια αστική και σύγχρονη εκδοχή του, που θα σε βολέψει πολύ, ειδικά αν μετακινείσαι συνέχεια μέσα στην πόλη. Είτε το στυλ της είναι φοιτητικό ή επαγγελματικό, είτε η όψη της είναι φτιαγμένη από δέρμα ή από ύφασμα, σίγουρα υπάρχει κάπου εκεί έξω η 100% τέλεια για σένα, στιλάτη και πρακτική, αντρική τσάντα για τη δουλειά.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις τσάντα ώμου

Αυτό που πρέπει να προσέξεις, πέρα από το ντιζάιν της, είναι οι τσέπες που έχει εσωτερικά, ειδικά αν θέλεις τα πάντα να είναι τακτοποιημένα ή αν θα τη χρησιμοποιήσεις για τη μεταφορά κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής. Από όσες είναι διαθέσιμες στο ιταλικό Amazon επιλέξαμε τρεις, σε διαφορετικό στυλ, για να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις όταν έρθει η ώρα του shopping.

Η καφέ δερμάτινη του brand Stilord 

Amazon

Τη χαρακτηρίζει το ένα κάποιο ρετρό της άγγιγμα που χαρίζει στιλιστικούς πόντους σε όποιον την κρατάει. Μοιάζει αρκετά με εκείνες τις όμορφες τσάντες που χρησιμοποιούσαν οι ταχυδρόμοι τη δεκαετία του 1930 και, όντως, έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο που να δίνει την εντύπωση ότι είναι vintage. Αν σου αρέσει, κάνε τη δική σου με ένα κλικ εδώ.

> Διάβασε ακόμα: Γιατί η νέα σειρά ρούχων του Kanye West πωλείται σε σακούλες σκουπιδιών;

Η μοντέρνα μπλε του brand Chereeki

Amazon

Είναι φτιαγμένη από καμβά, λειτουργική, πρακτική και στιλιστικά ευέλικτη, καθώς μπορείς να τη χρησιμοποιείς τόσο για το γραφείο όσο και για να έχεις μαζί σου όσα χρειάζεσαι στις βόλτες σου στην πόλη ή την εξοχή. Εσωτερικά, διαθέτει τσέπη για το laptop σου ή όποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή συνηθίζεις να έχεις μαζί σου. Αν σου αρέσει, κάνε τη δική σου με ένα κλικ εδώ.

> Διάβασε ακόμα: 10 μαθήματα αντρικού στυλ από την Inès de la Fressange

Ο κομψός χαρτοφύλακας του brand David Jones

Amazon

Αν είσαι των πιο κλασικών επιλογών, η συγκεκριμένη τσάντα είναι αυτή που θα θέλεις να παίρνεις μαζί σου κάθε μέρα. Στα plus, σε περίπτωση που είσαι vegan, το ότι είναι φτιαγμένη από συνθετικό δέρμα. Αν σου αρέσει, κάνε τη δική σου με ένα κλικ εδώ.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.