Karim Benzema όπως Tupac

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που μπήκε στο Πάνθεον των καλύτερων του αθλήματος έχει στυλ, πολύ στυλ.

Εκεί που σπάγαμε ξανά και ξανά το κεφάλι μας για να καταλήξουμε σε ποιον έφερνε ο Karim Benzema με την εμφάνισή του στην τελετή που του δόθηκε η πρώτη του Ballon d’Or, η οποία τον έβαλε και στο Πάνθεον των πιο σημαντικών ποδοσφαιριστών στην Ιστορία, ξαφνικά μας ήρθε η επιφοίτηση. Φτυστός ο Tupac ήταν, τουλάχιστον όσον αφορά το στυλάκι του.

Κι ενώ όλοι συζητούν το πόσο πολύ άξιζε τη συγκεκριμένη τιμή αλλά και το ότι πήρε πολύ χρόνο για να του αποδοθεί, ίσως να έπρεπε να είχε γίνει πιο νωρίς στην πορεία του αυτή η βράβευση, ενδιαφέρον είναι και το γεγονός πως όσα φορούσε ήταν σαν να αποτίνουν φόρο τιμής στο αξεπέραστο στυλ του Tupac. 

Karim Benzema όπως TupaciStock

Τι φόρεσε ο Benzema στο Ballon D’Or

Το tuxedo του, που δεν είναι μαύρο αλλά ένα εξαιρετικά σκούρο μπλε, φέρει την υπογραφή του οίκου Fendi. Το δε πέτο του σακακιού του είναι σατέν και κεντητό, ενώ το ζωνάρι στη μέση του και η κορδέλα στον λαιμό του αντί για παπιγιόν μοιάζει να σεταρίστηκαν δεξιοτεχνικά με τα δετά (Fendi κι αυτά) υποδήματά του.

> Διάβασε ακόμα: Τώρα πια κανείς δεν μιλά για τον Karim Benzema

Πού το βρήκε αυτό το γυαλί

Ο Benzema έχει τη δική του σειρά με γυαλιά, σε συνεργασία με τον Jean Paul Gaultier. Πρόκειται για το μοντέλο με την κωδική ονομασία 56-6106, που το "αρχειακό" του, δηλαδή εκείνο με πρότυπο το οποίο σχεδιάστηκε, είχε κάνει μέγα χαμό στα '90s και το είχε φορέσει και -ποιος άλλος;- ο Tupac.

> Διάβασε ακόμα: Μία Χρυσή Μπάλα για τον Karim Benzema;

Τι ήταν αυτό που είδαμε στον καρπό του

Ο αυτόματος χρονογράφος RM65-01 του οίκου Richard Mille, που διαθέτει κάσα 45 χιλιοστών φτιαγμένη από ροζ χρυσό 18 καρατίων, μαύρο καντράν και ταιριαστό μαύρο λαστιχένιο λουράκι.

Από: Esquire Middle East

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.