Ο απόλυτος οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου

Sneaker cleaners, box sets για μουσικόφιλους, κεριά, γούρια, βιβλία και στολίδια που θα εκτιμηθούν απ' όσους έχουν καλό γούστο.

Το να διαλέγεις δώρα με τη λογική του τι θα ευχαριστηθεί η μαμά σου, τι θα αρέσει σε "εκείνη" ή "εκείνον" και το τι επιτρέπεται να δώσεις στο αφεντικό σου, ως concept, μπορεί να έχει εκ πρώτης αναγνώσεως όντως νόημα, παρ' όλα αυτά, στην πράξη, δεν στέφεται πάντα με επιτυχία. Αυτό συμβαίνει διότι, ευτυχώς, δεν είναι όλες οι μαμάδες ίδιες, ούτε όλοι έχουμε την ίδια σχέση με το "boss" μας. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να ρίξεις μιας ματιά στις ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα που ακολουθούν, καθώς περιλαμβάνουν διαλεχτές επιλογές -από ηλεκτρικά sneaker cleaners μέχρι παπούτσια και αρώματα-, και να αντιστοιχήσεις μόνος σου το πού θα δώσεις τι.

Τα sneakers της Hogan

Ο απόλυτος οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου

Το να επισκεφθείς τη νέα μπουτίκ της Hogan στη Σταδίου 4 είναι γκαραντί ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις να αγοράζεις τα δώρα σου. Εκεί θα βρεις επιλογές για άντρες και γυναίκες, τόσο σε sneakers όπως το υπέροχο γυναικείο H597 της φωτογραφίας, όσο και σε αξεσουάρ και ρούχα. 

Μία Βίβλος για το ουίσκι

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το ουίσκι είναι ένα από τα αγαπημένα ποτά του ντόπιου πληθυσμού και η βάση για τη δημιουργία του πλέον εμβληματικού κοκτέιλ, του "ένα ουίσκι, με λίγο πάγο και Coca-Cola". Το πολυτελές, σκληρόδετο λεύκωμα Ουίσκι: Ένα ταξίδι γευσιγνωσίας του Eddie Ludlow, ιδρυτή της λέσχης The Whisky Lounge, θα βοηθήσει όποιον του το δωρίσεις να γίνει ειδήμονας στον συναρπαστικό κόσμο του φίνου αποστάγματος.

Τα κεριά Choé που φτιάχνουν ατμόσφαιρα

CHOE CANDLES

Τα made in Corfu πολυτελή κεριά Choé αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου. Παρασκευάζονται από 100% αγνό ελληνικό κερί μέλισσας ή από 100% φυτικό κερί σόγιας και διατίθενται σε επιλεγμένα αρώματα, εμπνευσμένα από το μεσογειακό τοπίο. 

Τα άπαντα της Sade σε ένα κουτί

BOX-SET SADE

Η βελούδινη, αισθαντική φωνή της Sade μπορεί να μην έχει προπονηθεί σε Christmas standards που είναι της εποχής, αλλά το να διαθέτει κάποιος όλη τη στούντιο δισκογραφία της σε ένα μόνο κουτί με remastered βινύλια και να απολαμβάνει το Smooth operator ή το King of sorrow σε άριστη ποιότητα ήχου όποτε τα επιθυμήσει είναι ένα δώρο συλλεκτικό και ανεκτίμητο, που κυκλοφορεί στα καταστήματα με δίσκους από την Panik Records.  

Η συνδρομή στο JukeBooks

JUKEBOOKS

Να κι ένα δώρο που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τα βιβλία αλλά αντί να τα διαβάζουν προτιμούν να τα ακούν. Με μία συνδρομή στο JukeBooks, τη μεγαλύτερη ελληνική πλατφόρμα audiobooks, θα μπορούν να ακούν απεριόριστα όποιους τίτλους θέλουν, από κορυφαίους εκδοτικούς οίκους, οπουδήποτε, ακόμα και εκτός σύνδεσης. 

Το νέο Noir Extreme Parfum του Tom Ford

TOM FORD NOIR EXTREME PARFUM

Το Noir Extreme Parfum αποτελεί μια πιο ισχυρή έκφραση του εμβληματικού, πλέον, Noir Extreme του Tom Ford. Απελευθερώνει υψηλότερη συγκέντρωση από πικάντικο κάρδαμο, το οποίο εμπλουτίζεται με τη ζεστασιά του Shimoga ginger και τον έντονο αισθησιασμό του tonka bean και του guaiacwood. Είναι ό,τι πρέπει για τον χειμώνα και όσους αγαπούν τα έντονα αρώματα

To sneaker cleaner της Philips

SNEAKER CLEANER

Η εξειδικευμένη συσκευή Sneaker Cleaner GCA1000/60 της Philips κάνει πιο εύκολο το καθάρισμα των αθλητικών παπουτσιών και αποτελεί το καλύτερο και ίσως πιο πρωτότυπο δώρο που μπορείς να κάνεις σε έναν sneakerhead, τον εαυτό σου ή εμένα.

Τα πρωτότυπα δώρα που θα βρεις στο M Shop

ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ M SHOPΓιώργος Καλφαμανώλης

Στο κατάστημα του Μεγάρου Μουσικής θα βρεις χειροποίητα γούρια και δώρα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Μέγαρο, ένα πολύ ιδιαίτερο ημερολόγιο και συλλεκτικές μεταξοτυπίες με την υπογραφή του εικαστικού δημιουργού Γιώργου Ξένου.

Τα slingbacks που θα την κάνουν να κατακτήσει τον κόσμο

SLINGBACKS H&M

Όπως λέει και ο σοφός λαός, "δώσε σε μια γυναίκα τα σωστά παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο". Τα συγκεκριμένα ασημί slingbacks της H&M είναι το δώρο που θα εκτιμήσουν όλες οι γυναίκες για τα festive parties της σεζόν.

Ο επίχρυσος Ήλιος του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

ΓΟΥΡΙ 2023

Στο Cycladic Shop θα βρεις μοναδικές δημιουργίες από σύγχρονους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές. Ανάμεσά τους το γούρι του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης για το 2023, που είναι ο Ήλιος. Ζωογόνος ενέργεια της φύσης, σύμβολο απεριόριστης δύναμης και θρίαμβος απέναντι στο σκοτάδι, ο Ήλιος συμβολίζει τη σταθερότητα, την αφθονία, τη θετική ενέργεια και την ειρήνη. Σχεδιασμένος από τη Βαρβάρα Μητσέλη, δίνει το φως του στη νέα χρονιά προμηνύοντας χαρά, ελπίδα και ευτυχία.

H Holiday Season Collection της Acqua di Parma

ACQUA DI PARMA GIFT SET

Στη festive συλλογή της Acqua di Parma θα βρεις τεράστια γκάμα επιλογών για να διαλέξεις τα δώρα σου. Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες εναλλακτικές, το gift box του αρώματος Arancia di Capri από τη σειρά Blu Mediterraneo μας έκλεψε την καρδιά. Περιλαμβάνει το eau de toilette σε φλασκί των 75 ml, ένα shower gel σε συσκευασία 40 ml και μία body lotion των 50 ml, για να έχει ο παραλήπτης του δώρου τη μυρωδιά του Κάπρι, όπου κι αν είναι. 

Τα χριστουγεννιάτικα είδη με την υπογραφή των Marks & Spencer

MARKS & SPENCER DECORATION

Στα M&S θα βρεις τέσσερις διαφορετικές συλλογές με είδη διακόσμησης για το σπίτι -τη Merry & Bright, τη Festive Maximalist, τη Nordic Craft και το Εργαστήρι του Άη Βασίλη- όπως και τη Light up Candle, με επιλογές σε κεριά, για μικρά ή μεγαλύτερα δώρα που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν την πιο "wondeful time of the year".

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα