Τα πολυαναμενόμενα sneakers για το 2023

Όλες οι κυκλοφορίες από Nike, New Balance, Adidas και άλλα brands που θα αφήσουν το στίγμα τους στην παρούσα χρονιά.

Esquire Team
Γράφει: Τίμος Σαλαμές 24 Ιανουαρίου 2023

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, σύμφωνα με μία έρευνα του Business of Fashion, τα sneakers, ως παγκόσμια τάση στην υπόδηση, δεν βρίσκονται ακριβώς στο καλύτερο σημείο της ιστορίας τους, καθώς η αγορά -παρά τις υψηλές τιμές που πιάνουν συγκεκριμένα, εμβληματικά ή σπάνια κομμάτια στις διάφορες δημοπρασίες- παρουσιάζει σημάδια κορεσμού. Κόντρα σε αυτή την πραγματικότητα, τα μεγάλα brands έχουν προγραμματίσει μία σειρά από νέες κυκλοφορίες για το 2023, τις σημαντικότερες από τις οποίες σου παρουσιάζουμε στη συνέχεια.

Air Jordan 1

Τα πολυαναμενόμενα sneakers για το 2023StockX

Φέτος θα κυκλοφορήσουν 16 Jordans, με πιο σημαντικό να θεωρείται το Air Jordan 1, στην iconic ασπρόμαυρη εκδοχή του.

Air Jordan 1 Black Toe Reimagined

SNEAKERSInstagram @jfgrails

Η κυκλοφορία μίας νέας εκδοχής του Air Jordan 1 Black Toe φημολογείται έντονα αν και, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα βγει στην αγορά ένα Air Jordan 3 Reimagined, που θα ανασυστήνει δημιουργικά το αρχικό μοντέλο του 1988.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low 

SNEAKERSYankeeKicks

Για να το λήξουμε με τα Jordans, το μοντέλο που αναμένεται να προκαλέσει το μεγαλύτερο hype είναι το Air Jordan 1 στη χαμηλή, λαδί εκδοχή του, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του brand με τον Travis Scott.

Jarritos x Nike SB Dunk Low

SNEAKERSYankeeKicks

Τα Dunks έχουν κάνει κοιλιά τον τελευταίο χρόνο και η Nike θέλει να τα επαναφέρει στην επιφάνεια με μία συνεργασία με την εταιρεία Jarritos, ναι, αυτή που παράγει τα γνωστά και αγαπημένα σε όσους το έχουν δοκιμάσει μεξικάνικα soft drinks. 

Terror Squad x Nike Air Force 1

SNEAKERSFlightclub.com

Το συγκεκριμένο μοντέλο, που δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει, θα το αγαπήσουν τόσο οι λάτρεις της παλαιάς σχολής όσο και όσοι λατρεύουν τα AF1.

Off White x Nike Air Force 1 Paris

SNEAKERSSneaker Bar Detroit

Τελείως γκρι, με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως το "AIR" στην εξωτερική τους σόλα, ένα από τα σήματα-κατατεθέντα της παρακαταθήκης του Virgil Abloh.

Action Bronson x New Balance 990v

SNEAKERSInstagram @bambambaklava

Η New Balance συνεργάζεται με τον Action Bronson -ο οποίος, σε περίπτωση που δεν τον ξέρεις, είναι Αμερικανός ράπερ, συνθέτης, σεφ, παλαιστής και τηλεπαρουσιαστής- για ένα μοντέλο που θα γίνει διαθέσιμο σε δύο συνδυασμούς αποχρώσεων.

Sean Wotherspoon x Adidas Originals Orketro

SNEAKERSAdidas

Πρόκειται για το μοντέλο που θα συνεχίσει την παράδοση των Yeezy μετά από την απομάκρυνση του Kanye West, χωρίς καμία αναφορά στη σειρά των πανάκριβων sneakers ή τον πάλαι ποτέ κραταιό ράπερ.

JJJJound x Adidas Samba

SNEAKERSFast Sole

Η συλλογή JJJJound x Adidas Samba κλείνει το μάτι στα 90s, με τον Justin Saunders να παρουσιάζει το μοντέλο σε δύο χρωματικές εκδοχές.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος