Όσο έξω κάνει (πολύ) κρύο, ένα κασκόλ καλής ποιότητας λειτουργεί ως κάτι παραπάνω από απλώς και μόνο ένα ωραίο στην όψη αξεσουάρ. Είναι κάτι το απαραίτητο, καθώς σε κρατάει ζεστό. Γι' αυτό φέτος φρόντισε να επιλέξεις κάποιο που εκτός από στιλάτο θα είναι επίσης θερμό, αλλά και απαλό, έτσι ώστε να μην ερεθίσει το δέρμα του λαιμού σου, όπως και ανθεκτικό για να αντέξει στον χρόνο. Ακολουθούν στη συνέχεια οι προτάσεις μας για τον χειμώνα του 2023.

Το δίχρωμο από 100% κασμίρ, του brand Dalle Piane Cashmere

Amazon

To brand Dalle Piane Cashmere έχει μια οικογενειακή ιστορία που βασίζεται στη μακραίωνη υφαντουργική παράδοση της Τοσκάνης. Το συγκεκριμένο κασκόλ που σου προτείνουμε, εκτός από ραφινάτο είναι και ζεστό, κάτι που το οφείλει στην κασμιρένια του σύνθεση. Μπορείς να το βάλεις τόσο με ένα casual μπουφάν όσο και με ένα πιο επίσημο ντύσιμο.

Το μερινό κασκόλ με τα κρόσσια, του brand Rotfuchs 

Amazon

Είναι καρό, έχει κρόσσια και στην ετικέτα που αναγράφεται η σύνθεσή του αναφέρεται πως έχει φτιαχτεί από 100% μαλλί μερινό. Το φοράς με casual ρούχα και φτιάχνεις ένα υπέροχο look με ρετρό, preppy αέρα.

Το μονόχρωμο, μάλλινο κασκόλ της εταιρείας Toutacoo 

Amazon

Είναι κλασικό γι' αυτό και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, επίσημη ή casual. Η σύνθεσή του είναι από 100% μαλλί αρνιού και έχει κατασκευαστεί στη Γαλλία.

Το πράσινο κασκόλ της United Colors of Benetton

Amazon

Η χοντρή, ριμπ ύφανσή του και το statement πράσινο χρώμα του το κάνουν κατευθείαν casual. Είναι πλεγμένο από 100% ιταλικό μαλλί μερινό, κάτι που το κάνει να μη σου προσφέρει μόνο άνεση αλλά και προστασία από το κρύο. Τέλος, το φοράς άνετα και με σπορτίφ περιβολή.

Το λεπτοΰφαντο κασμιρένιο κασκόλ του brand Naxdawon 

Amazon

Άλλο ένα κασκόλ από 100% κασμίρ, που ο ειδικός τρόπος της ύφανσής του εξασφαλίζει τόσο τη ραφινάτη του υφή όσο και το ότι δεν θα χνουδιάσει και δεν θα γεμίσει κόμπους με την πάροδο του χρόνου.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.