Μπαίνοντας στα ρούχα του Jamie Tartt από το Ted Lasso

Ο Jamie Tartt του Ted Lasso δεν είναι απλώς ένας ποδοσφαιριστής, είναι ένα πραγματικό style icon.

Ο Jamie Tartt του Ted Lasso δεν μοιάζει με κανέναν άλλο τηλεοπτικό χαρακτήρα. Είναι ένας νεαρός αστέρας του ποδοσφαίρου, με μια μικρή δόση από daddy issues και ένα "δεξί πόδι που το φίλησε ο Θεός". Διετέλεσε για μικρό χρονικό διάστημα -από αντίδραση στον κάφρο πατέρα του- διαγωνιζόμενος σε ένα ριάλιτι σόου-παρωδία του Love Island και, τελευταία, παίκτης της Richmond με χρυσή καρδιά που μας χαρίζει μερικές από τις πιο αστείες ατάκες στην ιστορία της εν λόγω σειράς. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι είναι ένα αυθεντικό style icon.

Ξέχνα την τάση της 'ήρεμης πολυτέλειας' που έχει κατακυριεύσει τις σημερινές τηλεοπτικές σειρές (βλέπε Succession). Ο Jamie δεν έχει τίποτα κοινό με τη λέξη 'ηρεμία', αντιθέτως κάθε look του βροντοφωνάζει, χωρίς ίχνος διακριτικότητας, 'πολυτέλεια'. Όχι όμως με την κακή έννοια. Ποτέ δεν τον βλέπουμε να φοράει κάτι που θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να χαρακτηριστεί βαρετό, και ξέρει πάντα πώς να τραβάει την προσοχή, ακόμα κι αν δε βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σκηνής.

Όπως πολλοί νεαροί αθλητές, ο Tartt έχει αρκετά χρήματα για να φορά κάθε μέρα μια νέα επώνυμη μάρκα. Έχει όμως κάποια αγαπημένα -ένα καπέλο Dsquared2 που δεν αποχωρίζεται, μια ποικιλία από τσάντες Nike και, φυσικά, πολλά εμπριμέ μπουφάν, τύπου bomber. Η βασική "στολή" του, όταν δε φοράει τη στολή της Richmond FC, έχει ως εξής: Ένα καπέλο του μπέιζμπολ (με λογότυπο), ένα φούτερ με κουκούλα ή ένα πουκάμισο με γιλέκο από πάνω (και λογότυπο), μια τσάντα (με λογότυπο), κάποιο παντελόνι αθλητικού τύπου και ένα φανταχτερό ζευγάρι κλοτσιές (εννοείται με λογότυπο).

Ο Jamie Tartt είναι μάστερ στο τολμηρό styling και αυτά τα 9 από τα καλύτερα looks του, το αποδεικνύουν περίτρανα.

9. Το πιο πλούσιο αγόρι της Richmond FC

Jamie Tartt Apple TV+ / Esquire US

Το χαλαρό στυλ για τον Jamie Tartt περιλαμβάνει ένα bomber jacket με την υπογραφή του Giorgio Armani και κόστος μερικές εκατοντάδες δολάρια. Και ναι, είναι animal print, συγκεκριμένα 'ζεβρέ'.

8. Το αυθεντικό ποδοσφαιρικό off duty σύνολο

Jamie TarttApple Tv+ / Esquire US

Ζακέτα Nike με print, κόκκινα Beats ακουστικά, καπέλο και τσαντάκι τύπου sling. Κάθε ποδοσφαιριστής, που σέβεται τον εαυτό του, έχει αυτό το σύνολο στη γκαρνταρόμπα του.

7. Η δουλειά κάνει τους άντρες

Jamie TarttApple TV+ / Esquire US

Ακόμη και όταν πρέπει να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση του εστιατορίου του Sam Obisanya, ο Jamie Tartt 'τα δίνει όλα' στιλιστικά. Και εννοείται, το Dsquared2 καπέλο κάνει άλλη μία 'guest' εμφάνιση.

6. Χριστουγεννιάτικος και ταπεινός

Jamie TarttApple TV+ / Colin Hutton / Esquire US

Είναι Χριστούγεννα- η εποχή της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας! Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις ταπεινός από το να φορέσεις ένα camo jacket και πολλές χρυσές αλυσίδες;

5. Το σωστό το layering

Jamie TarttApple TV+ / Esquire US

Αθλητική ζακέτα, cargo γιλέκο και ακόμη ένα χιαστί τσαντάκι. Μόνο ο Jamie Tartt θα μπορούσε να κάνει ένα αμιγώς αθλητικό look, να μοιάζει τόσο cool.

4. Ένας ζωντανός 'θρύλος'

Jamie TarttApple TV+ / Colin Hutton / Esquire US

Αν δεν το έχεις εμπεδώσει ακόμη, ο Jamie Tartt είναι icon. Το επιβεβαιώνει το στυλ του, το jockey καπέλο του και τώρα και το ντένιμ jacket του, τα γράμματα του οποίου μπορεί να φαίνονται και από το διάστημα.

3. Μάξιμαλ για πάντα

Jamie TarttApple TV+/Colin Hutton / Esquire US

Δεν ξέρει τι σημαίνει 'μίνιμαλ' και, σίγουρα, δεν τον ενδιαφέρει να μάθει. Ο Jamie Tartt μπλέκει αισθητικές, χρώματα και υφές με αυτοπεποίθηση και το απολαμβάνει.

2. Το total black σύνολο

Jamie TarttApple TV+ / Colin Hutton / Esquire US

Ακόμη και ένας λάτρης των έντονων χρωμάτων και prints, όπως ο Jamie Tartt, έχει εκείνες τις στιγμές που αρμόζουν μόνο σε ένα εξ ολοκλήρου μαύρο look, που προφανώς 'φυσάει'.

1. Gucci παντού

Jamie TarttApple TV+ / Esquire US

Η επιτομή του casual στυλ σε ένα look. Πόλο μπλουζάκι, sling τσάντα, και jockey καπέλο 'δένουν' υποδειγματικά με την προσθήκη της αθλητικής ζακέτας Gucci, που απογειώνει το σύνολο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.