Ένα ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη για μια εντυπωσιακή πασαρέλα είναι ο καλύτερος τρόπος να ετοιμαστεί κανείς για το καλοκαίρι που έρχεται. Η αφορμή ήταν η εξαιρετική ιδέα που είχαν τα Πολυκαταστήματα Notos να οργανώσουν ένα ιδιαίτερο fashion show σε ένα εντελώς αστικό περιβάλλον, στη στοά Χιρς όπου στεγάζεται το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, για να παρουσιάσουν σε δημοσιογράφους, influencers και celebrities τις νέες τους συνεργασίες με brands όπως STELIOS KOUDOUNARIS, Self Portrait, Versace, Karl Lagerfeld, Kooreloo, Patrizia Pepe, Jimmy Fairly και πολλά ακόμα.

Την Πέμπτη 11 Μαΐου, λοιπόν, πετάξαμε με τη SKY Express για να δούμε από κοντά τις νέες συλλογές των fashion brands με τα οποία συνεργάζεται σε μια βραδιά γεμάτη μόδα, μουσική και χαμόγελα. Τα φώτα της στοάς Χιρς άναψαν πιο λαμπερά από ποτέ και όλες οι νέες τάσεις που έρχονται το καλοκαίρι '23 περπάτησαν μπροστά μας χάρη στο εκπληκτικό styling του Άρη Γεωργιάδη που επιμελήθηκε τις εμφανίσεις των μοντέλων. Η Shiseido, με τον μοναδικό Βαγγέλη Θώδο ανέλαβε το grooming, ενώ ο ταλαντούχος Γιάννης Χατζηχριστοδούλου, των Yianni Hair Spa με την ομάδα του, επιμελήθηκαν το hairstyling.

Μετά την επίδειξη είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στα νέα fashion corners του πολυκαταστήματος, όπου πραγματικά είδαμε όλες τις προτάσεις των σημαντικότερων -άλλα και των upcoming νέων- fashion brands για το καλοκαίρι.

Ένα το βέβαιο συμπέρασμα. Τα Πολυκαταστήματα Notos έχουν βάλει στόχο να κάνουν τη Θεσσαλονίκη shopping προορισμό και όπως όλα δείχνουν τα καταφέρνουν.

Η βραδιά μας έκλεισε με ένα δημιουργικό δείπνο στο εμβληματικό για την πόλη εστιατόριο Όλυμπος -Νάουσα του ξενοδοχείου On Residence, με πολλές συζητήσεις για την κατεύθυνση της ελληνικής μόδας και πολλές κινηματογραφικές selfies με φόντο το πάντα instagramable λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησε τα πολυκαταστήματα notos σε Instagram, Facebook, YouTube & TikTok.