Σεπτέμβρης σημαίνει ατάκες τύπου "Τα κεφάλια μέσα", στάτους στο Facebook με Wake me up when September ends από Green Day και, φυσικά, μία ακόμη καλλιτεχνική μάζωξη των παγκόσμιων σταρ του κινηματογράφου- στο Φεστιβάλ Βενετίας αυτήν τη φορά.
Αν και φημίζεται για την Old Hollywood λάμψη της, η φετινή διοργάνωση ήταν ολίγον πιο "φτωχή" εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο είδαμε αρκετούς από τους παρευρισκόμενους να φορούν t-shirt, ως ένδειξη αλληλεγγύης.
Ωστόσο, με τη Ferrari του Michael Mann, το Priscilla της Sofia Coppola, το DogMan του Luc Besson και το Memory του Michel Franco να κάνουν το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση (όπως είχε προσυμφωνηθεί από την SAG-AFTRA), υπήρχε αρκετό ενδυματολογικό υλικό για να θαυμάσουμε πάνω στο κόκκινο χαλί.
Παρακάτω βλέπεις τις εμφανίσεις -άλλες πιο τολμηρές, άλλες πιο κλασικές- που μέχρι στιγμής έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Του κοινού, αλλά και τις δικές μας φυσικά.
Wes Anderson
Gustav Lindh
Adam Driver
Mads Mikkelsen
Patrick Dempsey
George Clooney
Luca Guadagnino
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.