Άλλη μία φορά που ζηλέψαμε τα sneakers του Ben Affleck

Δεν υπάρχει αμφιβολία, θέλουμε να μπούμε στη ντουλάπα του και να του τα κλέψουμε, χθες αν γίνεται.

Τον τελευταίο καιρό, ο Ben Affleck εμφανίζεται με τα πιο ασυνήθιστα αθλητικά Nike και αυτό, το λατρεύουμε. Εννοείται πως τον ζηλεύουμε. Στην τελευταία του μάλιστα εμφάνιση, ο δημοφιλής ηθοποιός εθεάθη στο γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς, φορώντας ένα ζευγάρι Nike Dunks που μεταξύ μας, αν είσαι κοινός θνητός, δύσκολα το βρίσκεις. 

Δίχως αμφιβολία, αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο ιδιαίτερα αθλητικά της συλλογής του. Βέβαια, δε μας κάνει μεγάλη εντύπωση καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός, είναι γνωστός λάτρης των παπουτσιών και ειδικά των αθλητικών. Μπορεί ο ίδιος να μην απασχολεί ιδιαίτερα πολύ με τις στυλιστικές του επιλογές, τα αθλητικά του όμως συζητιούνται πάντοτε. 

Αυτήν τη φορά λοιπόν, ο Ben Affleck προτίμησε ένα ζευγάρι Nike Dunk Low του Travis Scott, δηλαδή ένα από τα πιο περιζήτητα της μάρκας. Αυτά μάλιστα, είναι τα πρώτα που κυκλοφόρησε ο Travis Scott με τη Nike κάτω από τη σειρά SB. Δηλαδή, είναι το πρώτο μοντέλο skateboard του Travis Scott, που κάθε λάτρης των sneakers θα "πέθαινε" να έχει στη συλλογή του.

Ben AffleckKevork Djansezian/Getty Images
Ben AffleckKevork Djansezian/Getty Images

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα Nike SB Dunk Low κυκλοφόρησαν το 2020, με αρχική τιμή 150 €. Σήμερα, δεν τα βρίσκεις εύκολα ενώ ακόμη και αν τα βρεις, η τιμή τους ενδέχεται να είναι ολίγον τι εξωφρενική. 

Εκτός αν είσαι ο Ben Affleck, για τον οποίο όλα αυτά είναι απλές λεπτομέρειες. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.