Λευκό τζην παντελόνι, η καλοκαιρινή επιλογή

Αντικατέστησε το σκούρο τζην σου με το πιο φωτεινό όλων.

Αναμφίβολα, η πιο ενδεδειγμένη εποχή για να φορέσεις λευκό παντελόνι είναι το καλοκαίρι, κυρίως λόγω καιρού, μιας και οι πιθανότητες να βρέξει και από άσπρο να γίνει μαύρο είναι ελάχιστες. Οι πιο στιλάτες επιλογές είναι το chino, το tailored -παντελόνι κοστουμιού- και το τζην. Το τελευταίο είναι ίσως και το πιο πρακτικό, ιδανικό για το χτίσιμο τόσο casual, όσο και smart casual συνόλων. Τι πρέπει να προσέξεις για να το συνδυάσεις σωστά;

Λευκό τζην παντελόνι, η καλοκαιρινή επιλογήΠρώτον, απόφυγε να το ταιριάξεις με λευκό μπλουζάκι/πουκάμισο. Το να υιοθετήσεις ένα total white look που να φαίνεται κομψό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τώρα, αν επιμένεις να φορέσεις λευκό t-shirt για παράδειγμα, κάνε το υπό την προϋπόθεση να ρίξεις από πάνω σου ένα τζάκετ ή μία ζακέτα σε σκούρο χρώμα.

Δεύτερον, δώσε μεγάλη προσοχή στην εφαρμογή. Το λευκό denim αγαπά τις slim fit ή τις κλασικές γραμμές και σε καμία περίπτωση τις ovesized, καθώς λόγω χρώματος, προσθέτει πόντους και κιλά. Κονταίνει επίσης. 

Τέλος, για να διατηρήσει την ολόλευκη απόχρωσή του και να μην δημιουργηθούν κίτρινοι λεκέδες, πρέπει να πλένεται τακτικά -καλό είναι να μην το φοράς πάνω από μία με δύο φορές- στη σωστή θερμοκρασία -40 βαθμούς- και μάλιστα με απορρυπαντικό με λευκαντική δράση.

Το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια

Ένα λευκό τζην παντελόνι ταιριάζει τόσο με εσπαντρίγιες, μοκασίνια, loafers, ακόμα και με desert boots. Εννοείται ότι μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers ή trainers. Επέλεξε όμως ένα σχέδιο που το άσπρο να μην είναι το κυρίαρχο χρώμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.