Το να είσαι ένα βήμα μπροστά από όλους τους υπόλοιπους σημαίνει να παρουσιάζεις μέσα στο κατακαλόκαιρο την αντρική μόδα του φθινοπώρου/χειμώνα 2018/2019. Αυτό ακριβώς, δηλαδή, που κάνει ο David Beckham μέσα από το brand Kent & Curwe, παρουσιάζοντας το τζην μπουφάν που όλοι θα θέλουμε να έχουμε σε μερικούς μήνες από τώρα, όμως μονάχα λίγοι θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε.

Για να κάνεις δικό σου λοιπόν το κομμάτι που φορά υπερήφανα ο Becks θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά και να έχεις στο πλευρό σου τη "θεά" τύχη. Γιατί τόση δυσκολία; Διότι το ιδιαίτερο αυτό τζην μπουφάν -με τα patches, το στενό και κοντό κόψιμο και τον σουέντ γιακά- μπορείς να το αποκτήσεις μόνο αν γραφτείς στη λίστα της ιστοσελίδας του brand.

Ο λόγος είναι απλός: πρόκειται για μια συλλεκτική, πολύ περιορισμένη έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε πέντε κομμάτια για κάθε μέγεθος, τα οποία θα μπορέσουν να παραλάβουν οι τυχεροί ιδιοκτήτες από τις 24 Ιουλίου και μετά.

Φυσικά, όταν λέμε ότι πρέπει να γραφτείς στη λίστα, για να μπεις στην αντίστοιχη κλήρωση, δε σημαίνει πώς οι υποχρεώσεις σου τελειώνουν εκεί. Θα χρειαστεί να πληρώσεις και το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 420 ευρώ.

Εντάξει, από τη μία, πάντως είναι ένα σπάνιο denim jacket δια χειρός David Beckham και λογικό είναι να ξεφεύγει όσον αφορά την τιμή, από την άλλη όμως, είναι ένα τζην μπουφάν που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Αν ποτέ, βέβαια, καταφέρεις να περάσεις όλες αυτές τις δοκιμασίες για να το αποκτήσεις.

Από: Esquire IT