Σε μία πρώτη ανάγνωση του γάμου του Vincent Cassel με την Tina Kunakey, μπορεί την αμέριστη προσοχή των περισσότερων -δεν βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω- να προσέλκυσε η 21χρονη "γαζέλα" από το Τόγκο της Αφρικής και την Σικελία της Ιταλίας και τα ζουμερά κάλλη της που "ξεχείλιζαν" από το μίνιμαλ νυφικό, ωστόσο σε μία δεύτερη ανάγνωση θα ήταν μέγιστο να σφάλμα να μην δώσουμε τα εύσημα στον γαμπρό για το κομψά αντισυμβατικό στυλ του.

Ο 51χρονος Γάλλος επέλεξε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας -για δεύτερη φορά, ο πρώτος του γάμος ήταν με την Monica Bellucci- με ένα out of the box γαμπριάτικο κοστούμι. Αντί για το κλασικό μαύρο ή μπλε συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο, επένδυσε στη χαλαρή φινέτσα ενός ανοιχτόχρωμου κοστουμιού, φορεμένου πάνω από ένα παστέλ πουκάμισο σε λιλά απόχρωση. Κερασάκι στην τούρτα; Αντί να τυλίξει γύρω από το λαιμό του μια γραβάτα, προτίμησε -επιμελώς ατημέλητα- να αφήσει ξεκούμπωτα τα δύο πρώτα κουμπιά του πουκαμισού.

Πολλοί παρομοίασαν το look του με την all time γοητεία του Great Gatsby και των αντρών της δεκαετίας του '20 στην πιο αλήτικη εκδοχή τους. Εμάς πάλι μας θύμισε εκείνο του ροκ σταρ Mick Jagger όταν φορώντας ένα μπεζ κοστούμι τριών κομματιών με εμπριμέ πουκάμισο αντάλλαξε όρκους παντοτινής αγάπης με την Bianca, το 1971.

Και μπορεί ο Cassel να μην φόρεσε γιλέκο, ωστόσο το σύνολό του είχε σημαντικές ομοιότητες με του frontman των Rolling Stones: μαλακή ύφανση, φαρδιά γραμμή, ψηλόμεσο παντελόνι, προβοκατόρικο attitude. Άλλωστε μιλάμε για τον τύπο που κατάφερε να παντρευτεί και να χωρίσει την πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη. 

Από: Esquire IT