Ποιος το περίμενε ότι ο Rami Malek, ο νεαρός ηθοποιός που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Mr. Robot, θα ανακηρυσσόταν πέρυσι το πρόσωπο της αντρικής σειράς ρούχων του γαλλικού οίκου Dior, αλλά και ότι σήμερα σχεδόν κάθε εμφάνισή του θα αποσπούσε το χειροκρότημα των ανθρώπων της μόδας

Κι όμως, ο 37χρονος Αμερικανός, που προσεχώς θα τον δούμε στο ρόλο του Freddie Mercury στην ταινία Bohemian Rhapsody, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο στιλάτα αρσενικά του Hollywood, κυρίως χάρη στις old school ενδυματολογικές επιλογές του.

Αφού μας επανασύστησε πρόσφατα το 70s σοκολατί κοστούμι, τώρα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα πανωφόρι – θεμέλιο λίθο της φθινοπωρινής αντρικής γκαρνταρόμπας: το καρό παλτό.

Στην επίδειξη μόδας του Raf Simons για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 του οίκου Calvin Klein, ο Malek εμφανίστηκε με ένα λευκό βαμβακερό t-shirt ζωσμένο μέσα από ένα μαύρο tailored παντελόνι συνδυασμένο με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα cap-toe oxfords. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα καρό παλτό, η γραμμή του οποίου παραπέμπει στη μακριά εκδοχή του blazer.

Το συγκεκριμένο πανωφόρι συνδυάζει χρωματικά τα πιο κλασικά ουδέτερα χρώματα της χρωματικής παλέτας και αποτελεί ιδανική επιλογή για το χτίσιμο τόσο ενός formal, όσο και ενός smart casual look. Το δεύτερο είναι ακριβώς αυτό που υιοθέτησε ο Rami Malek.

Από: Esquire UK