Διαχρονική αξία το "καλό" κοστούμι και κλασικός ο τρόπος για να το φορέσεις (με πουκάμισο και γραβάτα), ωστόσο όσο η μόδα εξελίσσεται και μαζί της εκμοντερνίζεται το αντρικό στυλ, "πειράζοντας" τα staples κομμάτια με προσοχή και σεβασμό, νέες τάσεις, που διακρίνονται για τον coolness χαρακτήρας τους κάνουν την εμφάνισή τους.

Σ' αυτές ανήκει και το Air Tie, που λατρεύουν να υιοθετούν μερικά από τα "δυνατά" ονόματα αυτή τη στιγμή στο Hollywood: Από τον Ryan Gosling και τον Jared Leto μέχρι τον Timothée Chalamet και τον Daniel Radcliffe. Πρόκειται για ένα look που "σπάει" τους κανόνες του επίσημου ντυσίματος, καθώς καθιστά περιττή τη γραβάτα με το κοστούμι.

Τι να προσέξεις για να υιοθετήσεις το Air Tie look

Την επιλογή του κοστουμιού

Ιδανικά πρέπει να διαλέξεις ένα σχέδιο έξω από τα τετριμμένα, που να έχει δηλαδή μία εκκεντρική πινελιά. Μπορεί να είναι ένα κοστούμι σε ιδιαίτερο χρώμα (πράσινο, σοκολατί ή βουργουνδί) ή με ένα περίτεχνο μοτίβο (λουλούδια ή γεωμετρικά μικροσχέδια).

Την επιλογή του πουκαμίσου

Το κατάλληλο πουκάμισο για το συγκεκριμένο look δεν είναι σε καμία περίπτωση το oxford, αλλά το dress shirt. Το επίσημο πουκάμισο που έχει συνδεθεί με το formal dress code και με το σμόκιν και συναντάται στα κλασικά χρώματα του λευκού ή του μαύρου.

Από: Esquire UK