
Ο σκηνοθέτης του Bond 25 ντύνεται καλύτερα από τον 007
Το look του Cary Fukunaga έχει κάτι από το στυλ των αντρών του Mad Men.

Έχει σκηνοθετήσει την πρώτη σεζόν του True Detective του HBO, έχει γυρίσει το πολυσυζητημένο φιλμ -το πρώτο του Netflix- Beasts of no nation με τον Idris Elba -ουκ ολίγοι θέλουν να είναι ο πρώτος μαύρος ηθοποιός που θα παίξει τον James Bond-, είναι ο σκηνοθέτης πίσω από μία από τις πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές της σεζόν, το Maniac, που προβάλλεται αυτή την περίοδο στην πλατφόρμα του Netflix, αλλά κι εκείνος που επιλέχθηκε για να βρεθεί στο τιμόνι του Bond 25, της νέας ταινίας για τον 007 και της τελευταίας με πρωταγωνιστή στον Daniel Craig.
Είναι ο Cary Fukunaga και όχι αδίκως, ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στο Hollywood.

Δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με το βιογραφικό του ιαπωνικής καταγωγής Αμερικανού σκηνοθέτη, αλλά με το στυλ του.

Για την ακρίβεια, με τις tailoring επιλογές του που έχουν 60s επιρροές και θυμίζουν αρκετά όχι εκείνες του James Bond, αλλά του Don Draper και της παρέας του στη θρυλική σειρά Mad Men.

Έχει αδυναμία στα καρό και στα 3-piece κοστούμια, τα cigarette παντελόνια, τις κλασικές γραμμές, τα γήινα χρώματα και τις γκρι αποχρώσεις. Κι αν οι formal ενδυματολογικές προτιμήσεις του Fukunaga φαίνονται κομψές, αλλά κάπως συντηρητικές, το casual look του είναι αν μη τι άλλο τολμηρό. Old school επίσης. Η ακόλουθη φωτογραφία είναι ενδεικτική.

Μπλε bomber jacket, μπεζ chino παντελόνι και καπέλο με γείσο σαν άλλος Indiana Jones.
Με ή χωρίς καπέλο, με ή χωρίς κοστούμι, ένα είναι σίγουρο: Ο Cary Fukunaga δεν αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης μόνο από καλλιτεχνικής άποψης στο franchise του Bond, αλλά και στιλιστικής.
Από: Esquire IT
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style
Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.
Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο
Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.
The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα
Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.
Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025
Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.
Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο
Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.
Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.