Όταν ακούς τη λέξη μπουφάν, αυτομάτως φέρνεις στο μυαλό σου την εικόνα του φουσκωτού με το καπιτονέ σχέδιο μπουφάν. Προσοχή όμως, όχι εκείνου που είναι ογκώδες σε υπερβολικό βαθμό και σε κάνει να μοιάζεις σαν το ανθρωπάκι της Michelin, αλλά της πιο "μαζεμένης" και "ελαφριάς" εκδοχής του. Θα σε κρατήσει ζεστό και παράλληλα, κομψό.

Το φουσκωτό με την κουκούλα

Πρόκειται για το πιο κλασικό στυλ του συγκεκριμένου μπουφάν, που φοριέται με τα πάντα εκτός από κοστούμι, καθώς ενδείκνυται για formal περιστάσεις.

 

 

 

Το αμάνικο φουσκωτό

Στις αποχρώσεις του μαύρου, μπλε και γκρι μπορεί άνετα να συνδυαστεί με πουκάμισο, γραβάτα και tailored παντελόνι, ενώ όταν είναι "βαμμένο" σε χρώματα έντονα και εκκεντρικά, καλό είναι να το παντρεύεις με ένα atheisure look ή με ένα casual σύνολο -τζην παντελόνι και καρό, φανελένιο πουκάμισο/μάλλινο πλεκτό/πουλόβερ.

 

Το ελαφρύ φουσκωτό

Είναι η ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσεις μία smart casual εμφάνιση, που απαρτίζεται είτε από ένα "σπασμένο" κοστούμι, είτε από ένα σεταρισμένο. Η επιλογή του χρώματος πρέπει να κινείται αυστηρά σε κλασικές αποχρώσεις.

 

Από: Esquire ES