Το ποδόσφαιρο είναι cool. Το μπάσκετ, επίσης. Το γκολφ, σε καμία περίπτωση. Θα το χαρακτήριζες περισσότερο formal και μπουρζουά, λιγότερο χαλαρό και άνετο. Κι όμως, ο Thom Browne που ουδεμία σχέση έχει με το χώρο του αθλητισμού κατάφερε να προσδώσει στο ολλανδικής καταγωγής σπορ - με μεγάλη διάδοση κυρίως στην Αγγλία και την Αμερική- το απαραίτητο coolness.

Ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής, που αποτελεί το νέο απόκτημα του ιταλικού οίκου Ermenegildo Zegna και υπογράφει τη νέα επίσημη εμφάνιση της Barcelona, λάνσαρε μία ολοκαίνουργια συλλεκτική συλλογή ρούχων, την Golf Collection.

Εμπνευσμένη από το αμερικάνικο preppy, αλλά και το βρετανικό college look, η σειρά διακρίνεται για την old school αισθητική της, τα βαριά tailored κομμάτια, τα ριγέ και καρό σχέδια, τις σκούρες αποχρώσεις στα printed ρούχα και τα φωτεινά χρώματα στα μονόχρωμα.

Η Golf Collection είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Thom Browne και online στο farfetch.com.

Από: Esquire UK