Η νέα συλλογή της Supreme με την Levi's είναι εμπνευσμένη από τον Bruce Springsteen

Τζην μπουφάν και ολόσωμες φόρμες πρωταγωνιστούν στη δεύτερη συνεργασία των δύο cult brands.

Η ιστορία της Levi's ξεκινά το 1871, τότε που ο Αμερικανογερμανός έμπορος Levi Strauss δέχτηκε την πρόταση του πελάτη του Jacob Davis να πατεντάρουν ένα σύστημα ενίσχυσης του denim υφάσματος. Η πατέντα εγκρίθηκε και τα πρώτα blue jeans κατασκευάστηκαν το 1873, ενώ το πρώτο 501 δημιουργήθηκε το 1890. Σήμερα, τα jeans της Levi's είναι από τα πιο δημοφιλή ρούχα στον κόσμο.

Δεκαετίες μετά, "γεννιέται" η Supreme, πρώτα ως κατάστημα με προϊόντα για skateboard και αργότερα, το 1994 ως fashion brand μετακομίζοντας το streetwear look από τις ακτές της Καλιφόρνια και τους surfers, στη Νέα Υόρκη και τους skaters.

Πέρυσι, τα δύο cult brands ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και φέτος έχουμε το αποτέλεσμα της δεύτερης συνεργασίας τους, ένα φόρο τιμής στο streetwear denim look. Σαν αυτό που έκανε διάσημο και cool ο Bruce Springsteen στα 80s.

Η νέα συλλογή της Supreme με την Levi's είναι εμπνευσμένη από τον Bruce Springsteen

Η νέα capsule collection "Supreme x Levi's Fall Winter 2018" επανασυστήνει δύο από τα πιο εμβληματικά κομμάτια της Levi's: το denim jacket και την τζην ολόσωμη φόρμα. Και τα δύο "βάφονται" στα έντονα χρώματα του ροζ, πράσινου, πορτοκαλί, αλλά και του κλασικού μαύρου που αγαπά η Supreme και "ντύνονται" με καπιτονέ επένδυση για ζεστό χειμωνιάτικο στυλ.

SUPREME LEVI'S
SUPREME LEVI'S

Η συλλογή "Supreme x Levi's Fall Winter 2018" είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Supreme.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.