Στον Alexander Skarsgard χρωστάμε τα πιο στιλάτα looks της φετινής TV

Για ακόμη μία χρονιά, το BBC One και ο John le Carré έκαναν το στιλιστικό τους θαύμα στη μικρή οθόνη.

Το 2016, έκανε πρεμιέρα στο BBC One η μίνι σειρά The Night Manager, τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του John le Carré για έναν υπεύθυνο νυχτερινής βάρδιας πολυτελούς ξενοδοχείου που βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με έναν αδίστακτο έμπορο όπλων. Στο ρόλο του πρώτου είδαμε τον Tom Hiddleston, ενώ σε εκείνον του δεύτερου τον Hugh Laurie. Και οι δύο παρέδωσαν εκτός από εξαίσιες ερμηνείες, μαθήματα ανεπιτήδευτου αντρικού στυλ.

Δύο χρόνια μετά, τον Οκτώβριο του 2018 έκανε πρεμιέρα στο BBC One, το The Little Drummer Girl.

Στον Alexander Skarsgard χρωστάμε τα πιο στιλάτα looks της φετινής TVΜία βρετανική – αμερικάνικη συμπαραγωγή, βασισμένη και πάλι σε μυθιστόρημα του σπουδαίου le Carré.

Η υπόθεσή της εκτυλίσσεται στα τέλη των ‘70s όπου η Charmian "Charlie" Ross, νεαρή Βρετανή ηθοποιός αριστερών πεποιθήσεων (Florence Pugh) πείθεται από τον Martin Kurtz, πράκτορα της ισραηλινής αντικατασκοπείας (Michael Shannon) να εισχωρήσει στο παλαιστινιακό δίκτυο που ευθύνεται για σειρά βομβιστικών επιθέσεων εναντίον ισραηλινών στόχων.

Μέρος των γυρισμάτων της σειράς, πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας, συγκεκριμένα στην Αθήνα. Εκεί όπου η Charlie γνωρίζει τον μυστηριώδη Gadi Becker, τον άντρα που θα γίνει το αντικείμενο του πόθου της. Τον ενσαρκώνει ο Alexander Skarsgard, στον οποίο χρωστάμε τις ίσως πιο στιλάτες εμφανίσεις που είδαμε το 2018 στη μικρή οθόνη.

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ

Ο 42χρονος Σουηδός, γιος του Stellan Skarsgård και αδερφός των Gustaf Skarsgård (Vikings) και Bill Skarsgård (Το Αυτό), που έγινε γνωστός από τον ρόλο του Ταρζάν στο "Ο Θρύλος του Ταρζάν", αναβίωσε με τον πιο cool τρόπο το αντρικό στυλ των 70s και συγκεκριμένα, υιοθέτησε απλά και κομψά μία από τις πιο δύσκολες τάσεις μόδας εκείνης της δεκαετίας: το color blocking.

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ
ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ

Πρόκειται για τολμηρή τάση που "γεννά" πολύχρωμα looks, χάρη στον εκκεντρικό συνδυασμό αποχρώσεων, που βρίσκονται ακριβώς απέναντι στον τροχό των χρωμάτων. Για παράδειγμα, το "πάντρεμα" του πράσινου με το πορτοκαλί και του κίτρινου ή του πορτοκαλί με το μοβ.

Η βασική αρχή του για να υιοθετήσεις χωρίς στιλιστικές παραφωνίες είναι να επενδύσεις στις κλασικές αξίες και στην ποιότητα. Να προτιμήσεις δηλαδή κλασικά κομμάτια (ζιβάγκο, πόλο μπλουζάκια, παντελόνια κοστουμιού) σε έντονα χρώματα, τα οποία να είναι ποιοτικά, προκειμένου το συνολικό αποτέλεσμα να δείχνει φίνο. 

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.