Τα πιο όμορφα ugly sneakers της χρονιάς

Υποκλινόμαστε στην κομψή "ασχήμια" τους.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 08 Φεβρουαρίου 2019

Από τις πιο εκκεντρικές, πολυσυζητημένες και αμφιλεγόμενες τάσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο της μόδας ήδη από την περσινή σεζόν, τα chunky ή ugly ή dad's sneakers αποτελούν για κάποιους "must-have" κομμάτι και για κάποιους άλλους απλά "σκουπίδια". Βαριά κουβέντα, αλλά γούστα είναι αυτά.

Το κύριο χαρακτηριστικό των ugly sneakers είναι ο όγκος τους -για την ακρίβεια, η ογκώδης σόλα- και οι άλλοτε ρετρό, άλλοτε φουτουριστικοί χρωματικοί συνδυασμοί.

Ακολουθούν 13 ζευγάρια που ξεχωρίζουμε για την  κομψή "ασχήμια" τους.

Fila  

Τα πιο όμορφα ugly sneakers της χρονιάς
Disruptor II Premium Sneaker

Adidas

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Yung-1 Sneaker

Calvin Klein Jeans

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Marvin Logo Sneaker

Hoka One One

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Bondi 6

Asics

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Gel Kayano 5 Sneakers

New Balance

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
990v4 Running Shoe

Nike + Martine Rose

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Air Monarch IV Sneakers

Reebok

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Tech Sock Runner

Koio

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Avalanche

Ami

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Lucky 9 Sneakers

Alexander McQueen

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Exaggerated Sole Sneakers

Gucci

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Rhyton Sneakers

Balenciaga

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Triple S Sneakers

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style

Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.

Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.

The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα

Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.

Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025

Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.

Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.

Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.