Από την Βίκυ Φωτιάδου.

Αν με ρωτούσες σε ποια εποχή θα ήθελα να ζήσω, τότε χωρίς καμία σκέψη θα απαντούσα πως τα 70s και τα 80s με εκφράζουν απόλυτα. Βγάζω φωτογραφίες με film, polaroid, ακούω Bonnie Tyler και Laura Branigan, φωτογραφίζω κάθε vintage αυτοκίνητο που θα βρω στο δρόμο και πάντα αναζητώ ρετρό jeans και t-shirts που φορούσαν τότε.

Πρόσφατα λοιπόν επισκέφθηκα το corner της Wrangler στo notos και ενθουσιάστηκα με την καινούργια της συλλογή που είναι εμπνευσμένη ακριβώς από τις δεκαετίες αυτές που αγαπώ.  Τ-shirts με ρετρό διάθεση και παιχνιδιάρικα prints, color blocking εφέ αλλά και η sporty-retro αισθητική σε πανωφόρια και φούτερ με έκαναν να μην ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Ήξερα όμως πως από αυτή τη συλλογή θα αγόραζα σίγουρα ένα πράγμα: Jeans.

Ένιωθα πως έβλεπα φωτογραφίες της μαμάς μου στα νιάτα της. Ξέρεις, εκείνες που βλέπουμε τώρα και λέμε "ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΑΞΕΙ". Συνήθως βέβαια το έχει πετάξει, γι’ αυτό και φαντάζεσαι τη χαρά μου όταν βρήκα κάτι αντίστοιχο στη συλλογή της Wrangler.

Ψηλόμεσα, skinny, straight leg jeans, σε αποχρώσεις του μπλε αλλά και σε μαύρο. ‘Οπως καταλαβαίνεις δοκίμασα σχεδόν τα πάντα (δες όλα αυτά που επέλεξα στην photo gallery πιο πάνω).
Με δυσκολία ξεχώρισα ένα ψηλόμεσο, skinny μαύρο τζιν, με μια ραφή μπροστά σε όλο το μήκος του, και το φόρεσα ήδη με αρβυλάκια αλλά και με ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Εννοείται επίσης πως δοκίμασα και πολλά Τ-shirts.  Ήταν τόσο παιχνιδιάρικα, διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα, κυρίως στις αποχρώσεις ροζ και πορτοκαλί, αλλά και με σχέδια για κάθε γούστο, όπως και άλλωστε και στα φούτερ με το λογότυπο.

Επίσης δεν μπορώ να παραλείψω τον χώρο του notos που μου έφτιαξε τη διάθεση γιατί ήταν τόσο γιορτινά στολισμένος, γεμάτος χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια και όμορφη μουσική που δεν ήθελα να φύγω. Ήπια και το καφεδάκι μου χαζεύοντας τον κόσμο και πέρασα ένα εξαιρετικά χριστουγεννιάτικο απόγευμα.

Πάρε περισσότερες shopping και styling ιδέες στο Facebook και Instagram καθώς και στο notos.gr.