Το sportswear ανεβαίνει επίπεδο με τη συλλογή Porsche Design Χ Puma

Το αθλητικό ντύσιμο δεν ήταν ποτέ πιο κομψό.

"Στις μέρες μας, τα όρια μεταξύ του καθημερινού και του αθλητικού ντυσίματος είναι δυσδιάκριτα, καθώς τα ρούχα που φοράμε στη δουλειά και εκτός αυτής δεν έχουν πλέον σημαντικές διαφορές. Άλλωστε, ο σύγχρονος εργαζόμενος δεν είναι αναγκασμένος να φορά κοστούμι με γραβάτα για να δείχνει κομψός", σημειώνει ο CEO της Porsche Design, Jan Becker με αφορμή τη συνεργασία του brand με ένα από τα κορυφαία αθλητικά αυτή τη στιγμή στον κόσμο, την Puma για την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Porsche Design, Roland Heiler, "η Puma προσφέρει στη νέα σειρά μας αυτήν ακριβώς τη σύγχρονη ματιά και το νεανικό στυλ στον αθλητικό τρόπο ντυσίματος που έλειπε μέχρι τώρα από τις συλλογές μας, όπως επίσης την υψηλή ποιότητα σε technical υφάσματα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην υπόδηση".

Το sportswear ανεβαίνει επίπεδο με τη συλλογή Porsche Design Χ Puma

Ποιο είναι το στοιχείο που διαφοροποιεί την Porsche Design Χ Puma collection από άλλες αθλητικές που κυκλοφορούν στην αγορά; Ο CEO της Puma, Bjørn Gulden απαντά: "Αποτελείται από ρούχα που ναι μεν έχουν σχεδιαστεί για αθλητικές δραστηριότητες, για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερες επιδόσεις, δεν συνθέτουν ωστόσο ένα κλασικό αθλητικό σύνολο. Το ζητούμενο ήταν να δημιουργήσουμε μία sportswear σειρά με κομψές γραμμές και μίνιμαλ αισθητική".

PORSCHE PUMA
PORSCHE PUMA

Η συλλογή είναι διαθέσιμη online στην ιστοσελίδα της Porsche Design.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα