Μία ομάδα πρώην πρακτόρων των ειδικών δυνάμεων ενώνεται ξανά για να οργανώσει μία ληστεία σε αραιοκατοικημένη ζώνη πολλαπλών συνόρων της Νότιας Αμερικής. Η λεία; 75 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή είναι πάνω – κάτω η υπόθεση της νέας πρωτότυπης ταινίας του Netflix, Triple Frontier, που ξεκίνησε να προβάλλεται από χθες, Τετάρτη 13 Μαρτίου στην πλατφόρμα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο J. C. Chandor, με τους Charlie Hunnam, Ben Affleck, Garrett Hedlund, Oscar Isaac και Pedro Pascal να συμπρωταγωνιστούν.

Οι τέσσερις από τους πέντε χολιγουντιανούς αστέρες -Hunnam, Affleck, Hedlund και Isaac- βρέθηκαν στο πλαίσιο της περιοδείας προώθησης του θρίλερ δράσης στην Μαδρίτη και παρέδωσαν μαθήματα σωστού, αλλά και λάθους tailoring look.

Κομψός αλλά casual με κοστούμι σαν τον Oscar Isaac

Κλασική η επιλογή του κοστουμιού σε χρώμα (σκούρο μπλε) και σχέδιο (λεπτό καρό), cool ο τρόπος που επέλεξε να το φορέσει. Χωρίς γραβάτα και με ανοιχτό το πρώτο κουμπί, δίνοντας έτσι αέρα στο σύνολο, χαλαρώνοντας την αυστηρότητά του. 

Κομψός και επίσημος με 3-piece suit σαν τον Charlie Hunnam

Το navy blue κοστούμι των τριών κομματιών αποτελεί επίσης μία διαχρονική επιλογή, την οποία ο Hunnam φόρεσε με τον πιο στιλάτο και σοφιστικέ τρόπο, κάνοντας τους συνδυασμούς. Φόρεσε μέσα από το γιλέκο λευκό πουκάμισο και γραβάτα στο ίδιο χρώμα, αλλά σε διαφορετική απόχρωση από εκείνη του κοστουμιού. 

Ζεστός με κοστούμι και ζιβάγκο σαν τον Garrett Hedlund

Όταν ο καιρός απαιτεί να ντυθείς λίγο πιο ζεστά, προτίμησε το ζιβάγκο από το πουκάμισο και φρόντισε αυτό να είναι λεπτό και με στενό ρεβέρ στο λαιμό, ώστε να δείχνει κομψό το αποτέλεσμα. 

Και εδώ το κακόγουστο tailoring look του Ben Affleck

Ο επιθετικός προσδιορισμός "κακόγουστος" δεν οφείλεται στους χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά στο ασιδέρωτο κοστούμι. Αδικαιολόγητο φάουλ.