Τα κοστούμια της φετινής σεζόν θέλουν χρώμα

Διάσημοι κύριοι δείχνουν ποιες θα είναι οι αποχρώσεις που θα φορεθούν πολύ από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι.

Ήδη από τον χειμώνα και τις μεγάλες κινηματογραφικές τελετές απονομής βραβείων, όπως επίσης και τα ντεφιλέ στις Εβδομάδες Μόδας, το αντρικό tailoring look και το black tie look είχαν δείξει τις προθέσεις τους: Τα κλασικά μεν, πολυφορεμένα δε, μαύρα και γκρι κοστούμια έκαναν χώρο όχι μόνο σε πιο τολμηρές αποχρώσεις, αλλά και σε πιο εκκεντρικά υφάσματα (αν δεν θυμάσαι το μεταλιζέ σακάκι του Ansel Elgort το τσεκάρεις εδώ), δείχνοντας τον δρόμο στα κοστούμια της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

Κομψός με μπλε, πράσινο και ροζ κοστούμι

Όπου μπλε, όχι το κλασικό σκούρο ή το navy blue, αλλά το μπλε του κοβαλτίου, γνωστό και ως μπλε ηλεκτρίκ και όπου ροζ, όχι η έντονη φούξια απόχρωσή του, αλλά η "ήσυχη" παστέλ. Μαζί με το πράσινο, είναι τα τρία χρώματα που βρίσκονται φέτος στο προσκήνιο της μόδας, τουλάχιστον όσον αφορά στα κοστούμια.

Τα τρία χολιγουντιανά παραδείγματα που ακολουθούν θα σου χαρίσουν την κατάλληλη έμπνευση για να δώσεις χρώμα στην επόμενη formal εμφάνισή σου.

Τα κοστούμια της φετινής σεζόν θέλουν χρώμα
Ο Jason Momoa περπάτησε στο κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ με ένα βελούδινο σμόκιν σε παστέλ ροζ απόχρωση, δημιουργία του οίκου Fendi. Από την ενδυματολογική επιλογή του Khal Drogo του Game of Thrones κρατάς το χρώμα, πετάς το ύφασμα, μιας και δεν ενδείκνυται για τους επόμενους ζεστούς μήνες.
ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ
Σε εμφάνισή του στο τηλεοπτικό σόου Saturday Night Live, ο Idris Elba συνδύασε λευκό πουκάμισο με πράσινο κοστούμι και γραβάτα στην ίδια απόχρωση, συνθέτοντας ένα ιδανικό για καλοκαιρινές, επίσημες περιστάσεις σύνολο. 
ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ
Στο SXSW Conference & Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ συνάντησης κινηματογράφου, μουσικής και τεχνολογίας του κόσμου, που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στο Όστιν του Τέξας, ο Seth Rogen απαθανατίστηκε με ένα total blue smart casual look. Ταίριαξε κοστούμι και t-shirt με στρογγυλή λαιμόκοψη στην ίδια απόχρωση του κοβαλτίου.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.