Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η αντρική μόδα έχει αποκτήσει έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα. Πειραματίζεται με το χρώμα, τα σχέδια, ακόμα και με τις γραμμές. Ξεφεύγει από τις συνηθισμένες και πολυφορεμένες επιλογές και τολμά το κάτι διαφορετικό, το λίγο πιο εκκεντρικό. Πώς μεταφράζεται αυτό στα σχέδια/μοτίβα/prints; Τα κλασικά καρό, ριγέ και πουά δίνουν τη θέση τους σε περίτεχνα patterns, από floral και animal μέχρι εκκεντρικούς συνδυασμούς σχεδίων. 

Ο πιο εύκολος τρόπος για να τα υιοθετήσεις είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή του printed ρούχου που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, ένα εμπριμέ πουκάμισο είναι σαφώς πιο ευκολοφόρετο από ένα παντελόνι. Παρακάτω θα βρεις τρία κομμάτια που πάντα θα έχουν σχέδια για το ντύσιμό σου.  

Το printed κοντομάνικο πουκάμισο

Δεν είναι τυχαίο ότι το κοντομάνικο πουκάμισο έχει ταυτιστεί με το hawaiian look σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που όταν λέμε χαβανέζικο πουκάμισο το μυαλό μας πηγαίνει απευθείας στην κοντομάνικη εκδοχή του κλασικού πουκάμισου. 

Το printed track jacket

Το track είναι το κατά κόσμον νάιλον αθλητικό τζάκετ/μπουφάν, το ταίρι ουσιαστικά της αθλητικής φόρμας. Λόγω του sport και casual χαρακτήρα του, τα prints του ταιριάζουν όμορφα. Παρομοίως και στο bomber. 

Η printed γραβάτα

Αν και πρόκειται για ένα αξεσουάρ που επιλέγεις όταν πρέπει να φορέσεις τα καλά σου, η γραβάτα έχει απολέσει στις μέρες μας την αυστηρότητα που κάποτε την διέκρινε με τις επιλογές να μην εξαντλούνται στη μονόχρωμη, την καρό, την ριγέ και την πουά. 

Από: Esquire US