4 τρόποι να φορέσεις το navy blue blazer

Ενδυματολογικοί συνδυασμοί με ακρογωνιαίο λίθο το must σακάκι της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Ακροβατεί με επιδεξιότητα ανάμεσα στο casual και στο formal look και μπορεί άνετα να φορεθεί είτε με τζην και t-shirt, είτε με πουκάμισο και γραβάτα. Και στις δύο περιπτώσεις, δημιουργεί ένα οπτικό αποτέλεσμα αστείρευτου coolness και φινέτσας. Ο λόγος για το navy blazer. Ένα από τα πιο κλασικά αντρικά σακάκια, που ενδείκνυται για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι.

Πώς θα το συνδυάσεις; Εδώ θα βρεις τέσσερις επιβεβαιωμένα κομψούς τρόπους.

1. Με πουκάμισο

4 τρόποι να φορέσεις το navy blue blazer

Ο πιο κλασικός και επίσημος τρόπος για να φορέσεις το navy blue blazer είναι να το συνδυάσεις με πουκάμισο, υφασμάτινο παντελόνι και δερμάτινα δετά παπούτσια. Επικαιροποίησε το look με ένα ζευγάρι εμπριμέ κάλτσες. 

2. Με mock neck

ΜΠΛΕΪΖΕΡ

Το mock neck είναι ουσιαστικά ένα ζιβάγκο με χαμηλό όμως λαιμό, που φτάνει δηλαδή μέχρι τη μέση του λαιμού και δεν έχει ρεβέρ. Προτίμησε λόγω εποχής ένα ανοιχτόχρωμο κομμάτι με ελαφριά ύφανση και ταίριαξέ το με παντελόνι κοστουμιού και sneakers για να χτίσεις ένα σοφιστικέ preppy look. 

3. Με t-shirt

ΜΠΛΕΪΖΕΡ

Σακάκι και t-shirt είναι ο πιο μοντέρνος τρόπος για να συνθέσεις ένα smart casual σύνολο. Επένδυσε σε ένα cropped τζην παντελόνι σε σκούρα μπλε απόχρωση και λευκά sneakers. Cool και κομψός. 

4. Με μαρινιέρα

ΜΠΛΕΪΖΕΡ

Το navy blue blazer αγαπά τις ρίγες και λατρεύει τη μαρινιέρα: το κλασικό μακρυμάνικο ή κοντομάνικο μπλουζάκι με τις οριζόντιες λευκές και μπλε γραμμές. Τα υποδήματα μπορεί να είναι από sneakers μέχρι εσπαντρίγιες, αλλά και boat shoes για το απόλυτο ναυτικό στυλ.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα