Οι πιο στιλάτοι άντρες του Game of Thrones

Δεν ξέρουμε ποιος θα καθίσει στον Iron Throne, ξέρουμε όμως ποιος άνετα θα καθόταν στον θρόνο του στυλ.

Με γούνες και στολές μάχης, άλλοτε αιματοβαμμένους και άλλοτε απλά βρώμικους. Εδώ και επτά σεζόν -αισίως, οκτώ με την αυριανή πρεμιέρα, Κυριακή 14 Απριλίου, του μεγάλου φινάλε- οι ήρωες του Game of Thrones δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση στιλιστικά παραδείγματα. Αυτό δεν ισχύει βέβαια για τους ηθοποιούς πους τους υποδύονται.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε, απλά να εικάζουμε ποιος θα καθίσει τελικά στον Iron Throne, ωστόσο έχουμε μία πολύ καλή εικόνα για το ποιος άνετα θα διοικούσε τα Επτά Βασίλεια, αν το στυλ ήταν ο καθοριστικός παράγοντας.

8. Jason Momoa

Οι πιο στιλάτοι άντρες του Game of Thrones

Παστέλ αποχρώσεις, βελούδινα κοστούμια και πολύχρωμα σύνολα. Το στυλ του 39χρονου Αμερικανού απέχει χιλιόμετρα από εκείνο του βάρβαρου βασιλιά των Dothraki, Khal Drogo, που κάλυπτε το ογκώδες κορμί του με προβιές ζώων και έτρωγε ωμό κρέας.

7. Joe Dempsie

GAME OF THRONES

Τον γνωρίσαμε ως τον Gendry, τον μπάσταρδο γιο του Robert Baratheon. Στην πραγματική ζωή, ο Joe Dempsie είναι ένας άντρας που επενδύει στις κλασικές αξίες της αντρικής γκαρνταρόμπας, υιοθετώντας τες πάντα με ένα μοντέρνο twist (πλεκτή γραβάτα αντί κανονικής, polo αντί για πουκάμισο).

6. Isaac Hempstead Wright

GAME OF THRONES

Στα 20 μόλις χρόνια του, ο Βρετανός ηθοποιός που κρατά τον ρόλο του Bran Stark είναι ένας αληθινός τζέντλεμαν. Σμόκιν, ριγέ κοστούμια, 3-piece suits, μακριά μάλλινα παλτό.

5. Jacob Anderson

GAME OF THRONES

Ποιος θα το έλεγε ότι ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Γκριζοσκώληκα του GoT θα ήταν εκείνος με το πιο χαμαιλεοντικό στυλ απ' όλους. Τη μία θα τον δεις να φορά ένα κλασικό γκρι κοστούμι με ζιβάγκο και την άλλη, με ένα άνετο και cool athleisure look. Το δεύτερο του ταιριάζει πολύ.

4. Michiel Huisman

GAME OF THRONES

Ο 37χρονος Ολλανδός υποδύθηκε στις σεζόν 4,5 και 6 τον Daario Naharis, αντικείμενο του πόθου της Μητέρας των Δράκων. Μπορεί στη σειρά να κέρδισε την καρδιά με το σπαθί του, στην πραγματική ζωή θα την κέρδισε σίγουρα με το στυλ του.

3. Nikolaj Coster-Waldau

GAME OF THRONES

Μεγάλος θαυμαστής του tailoring, ο 48χρονος Σκανδιναβός, που κρατά τον ρόλο του Jaime Lannister, δείχνει στα καλύτερα του μέσα σε slim fit κοστούμια, που πειραματίζονται με το χρώμα, το σχέδιο και την ύφανση.

2. Richard Madden

GAME OF THRONES

Στη δεύτερη θέση συναντάμε τον ηθοποιό, που ο τηλεοπτικός θάνατός του (η στυγνή δολοφονία του Robb Stark στον Red Wedding), έξι χρόνια μετά, ακόμα μας στοιχειώνει. Ο Richard Madden, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά Bodyguard του Netflix, αγαπά το smart casual look, τα τζάκετ και το σμόκιν, φορώντας το πάντα με ένα τζεϊμσμποντικό attitude.

1. Kit Harington

GAME OF THRONES

Ο αληθινός βασιλιάς του Βορρά είναι και για πολλούς ο εκείνος που θα καθίσει στον Iron Throne είναι επίσης ο βασιλιάς του στυλ στα Επτά Βασίλεια. Ο Harington μετά από πολλές προσπάθειες, έχει βρει πλέον το προσωπικό του στυλ, που κινείται χρωματικά στις κλασικές αποχρώσεις και ενδυματολογικά σε κομμάτια που συνθέτουν smart casual εμφανίσεις. Ακολουθεί τις τάσεις μόδας, όχι όμως κατά γράμμα και είναι ένας από τους ελάχιστους που καταφέρνουν να δείχνουν κομψοί φορώντας μαύρο κοστούμι -ποτέ με μαύρο πουκάμισο, πάντα με μαύρο πλεκτό ή t-shirt.

Από: Esquire UK 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.