Η Ιαπωνία ήταν ανέκαθεν πολύ μπροστά σε πολλούς τομείς: από την τεχνολογία και την αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι τα anime και τα magna, αλλά και τη μόδα. Στον τελευταίο τομέα, αυτόν που αφορά δηλαδή τη βιομηχανία της μόδας, οι Ιάπωνες αν και συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν τη φήμη που τους θέλει τους πιο σουρεαλιστικά ντυμένους ανθρώπους στον πλανήτη τείνουν τα τελευταία χρόνια να γεννούν τάσεις και μαζί σπουδαίους σχεδιαστές και brands.

Ορμώμενος από αυτό το γεγονός, ο βραβευμένος ιστότοπος αντρικής μόδας, MR PORTER αποφάσισε να φέρει το ιαπωνικό στυλ σε κάθε σύγχρονη αντρική γκαρνταρόμπα, λανσάροντας την "The Japan Edit".

Πρόκειται για μία συλλεκτική σειρά εμπνευσμένη από την κουλτούρα, την αρχιτεκτονική και το φυσικό τοπίο της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου και σχεδιασμένη από τους πιο επιδραστικούς Ιάπωνες μόδιστρους αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Αποτελείται από συνολικά 122 ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ από 15 διαφορετικά ιαπωνικά brands. Ανάμεσά τους τα εξής: Ambush, Auralee, Beams Plus, Blackmeans, Blue Blue Japan, Flagstuff, Hender Scheme, Human Made, Capital, Mizuno, Needles, Neighborhood, Remi Relief, TakahiroMiyashita TheSoloist. και Wacko Maria x Fragment Design.

Η συλλογή "The Japan Edit" θα είναι διαθέσιμη από 6 Μαΐου στο MRPORTER.com, με τα κομμάτια να κυμαίνονται από 20 έως 5.200 ευρώ.

Από: Esquire NL