Οι ποδοσφαιρικές φανέλες που φοριούνται εκτός γηπέδου

Οι εμφανίσεις των εθνικών ομάδων και των συλλόγων δεν ήταν ποτέ πιο κομψές, όσο οι δημιουργίες του brand Football Town δια χειρός του σχεδιαστή Emilio Sansolini.

"Σε τελική ανάλυση, το ποδόσφαιρο δεν είναι παιχνίδι. Είναι τρόπος ζωής", δηλώνει ο Emilio Sansolini. Ποιος είναι ο κύριος; Είναι ένας Αργεντινοϊταλός σχεδιαστής μόδας, που έκανε το χόμπι του επάγγελμα, παντρεύοντας τις δύο αγάπες του: τη μόδα και το ποδόσφαιρο. Είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τον σχεδιασμό των εμφανίσεων του πιο διάσημου ποδοσφαιρικού video game παγκοσμίως, του FIFA, όπως επίσης και ο σχεδιαστής του brand Football Town. Πρόκειται για μία εταιρεία ένδυσης με έδρα την Ολλανδία και εργοστάσιο παραγωγής στην Πορτογαλία, που επανεφηύρε την ποδοσφαιρική μόδα με τη βοήθεια του Sansolini και τη μινιμαλιστική και κομψή οπτική του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilio Sansolini (@emiliosansolini) on

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο είναι φανέλες, που φοριούνται εντός και εκτός γηπέδου με σκοπό να εισβάλλουν στη σύγχρονη αντρική γκαρνταρόμπα. Είναι εμπνευσμένες από τα χρώματα και τα logos των εθνικών ομάδων (Αργεντινή, Γερμανία, Γαλλία, Μεξικό, κ.ά) και των συλλόγων σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Προς το παρόν, η Ελλάδα δεν έχει συμπεριληφθεί σε καμία από τις δύο κατηγορίες. Για παράδειγμα, η "The Devil” είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η "La Corona” η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η "La Tour” η Παρί Σεντ Ζερμέν και η "Águia” η Μπενφίκα.

Οι ποδοσφαιρικές φανέλες που φοριούνται εκτός γηπέδου

Όλα τα κομμάτια είναι φτιαγμένα από 100% βαμβάκι, ώστε να είναι άνετα στην εφαρμογή και απαλά στο άγγιγμα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ

Να σημειωθεί ότι το Football Town κάνει διανομή μέσω της ιστοσελίδας του σε όλο τον κόσμο. Το κόστος μίας φανέλας ανέρχεται στα 49,90 ευρώ, ενώ με παραγγελία άνω των 100 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.