Αν εξαιρέσεις το κλασικό navy blue, τα κοστούμια που είθισται να πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή αντρική γκαρνταρόμπα είναι τα ανοιχτόχρωμα: από το λευκό και το γκρι του πάγου μέχρι το παστέλ γαλάζιο και ροζ. Λιγότερο δημοφιλέστερη επιλογή αποτελεί το μπεζ κοστούμι, που αν και φορέθηκε στα 20s και αγαπήθηκε στα 70s, στην εποχή μας δεν προτιμάται. Ίσως γιατί χαρακτηρίζεται από πολλούς ως βαρετή, ξενέρωτη και συντηρητική απόχρωση, που πηγαίνει καλύτερα σε άντρες κάποιας ηλικίας. Λάθος, πολύ λάθος προσέγγιση για ένα από τα πιο κλασικά και φινετσάτα κοστούμια που φέτος κάνει δυναμικό come back στο αντρικό στυλ, δη το καλοκαιρινό.

Η επιστροφή του οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι από τον περσινό χειμώνα η μόδα έχει πάθει εμμονή με το 70s look, τα γήινα χρώματα και τις άνετες γραμμές του. Φυσικό και επόμενο ήταν λοιπόν να βρεθεί στο προσκήνιο το μπεζ κοστούμι. Πώς θα το συνδυάσεις; Ο πιο αλάνθαστος τρόπος είναι αυτός που δείχνει παρακάτω ο Eddie Redmayne.

Ο Βρετανός ηθοποιός, βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του ως Stephen Hawking στην ταινία "Η θεωρία των πάντων", το ταίριαξε με λευκό πουκάμισο -μία καλή εναλλακτική είναι το θαλασσί- και σκούρα καφέ δερμάτινα υποδήματα.

Κομψός σίγουρα. Βαρετός σε καμία περίπτωση.