H&M x Stranger Things, η fashion συνεργασία του καλοκαιριού

Λίγους μήνες πριν την πρεμιέρα της 3ης σεζόν της σειράς του Netflix, αυτή η συλλεκτική συλλογή ένδυσης μας ταξιδεύει στο Χόκινς των 80s.

Η 4η Ιουλίου πλησιάζει και μαζί η 3η σεζόν του Stranger Things, που θα μας επιστρέψει στο Χόκινς στα μέσα των 80s για να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια των περιπετειών της Eleven και της παρέας της. Αυτή τη φορά, το Netflix και οι παραγωγοί της σειράς δεν έχουν να μας δείξουν κάποιο νέο trailer, αλλά την πιο καλοκαιρινή fashion συνεργασία.

Το αμερικάνικο δίκτυο ένωσε τις δυνάμεις του με την σουηδική αλυσίδα ένδυσης, H&M για τη δημιουργία της συλλεκτικής συλλογής, "H&M x Stranger Things”.

H&M x Stranger Things, η fashion συνεργασία του καλοκαιριού

Μία γυναικεία και αντρική σειρά που αποτελείται από ρούχα, παπούτσια, μαγιό και αξεσουάρ -κάποια απ' αυτά είναι unisex-, τα οποία διακρίνονται για τη vintage αισθητική τους. Είναι εμπνευσμένη από την 3η σεζόν της σειράς, που θα διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1985, με "τα σχολεία να έχουν κλείσει και τις πισίνες να έχουν ανοίξει", όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν στο επίσημο trailer του κύκλου.

H&M STRANGER THINGS

Σε ρόλο μοντέλου, ο ηθοποιός Dacre Montgomery που κρατά τον ρόλο του Billy Hargrove, που στην επικείμενη σεζόν θα τον δούμε να δουλεύει ναυαγοσώστης.

H&M STRANGER THINGS
H&M STRANGER THINGS

H "H&M x Stranger Things" θα είναι διαθέσιμη από 23 Μαΐου. 

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα