Με την μόδα να επιστρέφει στα '90s, η adidas λανσάρει δύο νέα ζευγάρια, που εμπνέονται από τις άνετες γραμμές και το έντονο χρώμα της συγκεκριμένης δεκαετίας. Πρόκειται ουσιαστικά για αναβιώσεις δύο κλασικών sneakers, τα μοντέλα OZWEEGO και Yung 96 Chasm, που κυκλοφόρησαν μέσα στο 1990. Το πρώτο είναι ήδη διαθέσιμο online, ενώ το δεύτερο αναμένεται να βγει στην αγορά την 1η Ιουνίου.

Βασισμένο στο σχέδιο του 1998, το adidas OZWEEGO φέρνει το στυλ των 90s στο σήμερα, συνδυάζοντας το φουτουριστικό design με τα ρετρό στοιχεία. Το ελαφρύ mesh επάνω μέρος τους έχει επενδύσεις από σουέντ και TPU (θερμοπλαστική πολυουρεθάνη), ενώ η σόλα διαθέτει τεχνολογία Adiprene για απορρόφηση κραδασμών στη φτέρνα και τεχνολογία Adiprene+ για απορρόφηση κραδασμών στο μπροστινό μέρος.

Από την άλλη, η ανανεωμένη εκδοχή του adidas Yung 96 Chasm συνδυάζει τη ρετρό αισθητική και τις ογκώδεις σόλες των chunky trainers με μία χρωματική παλέτα που παντρεύει τα ουδέτερα με τα νέον χρώματα και φέρει τις χαρακτηριστικές κυματιστές επενδύσεις των εμβληματικών running παπουτσιών Yung Chasm του '96.

Από: Esquire ES